İsrail'de kritik toplantı! Netanyahu'nun yeni görüntüleri servis edildi! Yine gündem oldu
İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu, İran'a saldırılar sürerken güvenlik yetkilileriyle durum değerlendirme toplantısı yaptı.
ABONE OLBaşbakanlık Ofisinden yapılan açıklamada, İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu'nun İsrail Merkez Komutanlığında düzenlediği güvenlik toplantısına ilişkin fotoğraflar paylaşıldı.
NETANYAHU'NUN FOTOĞRAFI PAYLAŞILDI
Açıklamaya göre, toplantıya İsrail Savunma Bakanı Yisrael Katz, Ulusal Güvenlik Bakanı Itamar Ben-Gvir ve Genelkurmay Başkanı Eyal Zamir olmak üzere güvenlik yetkilileri katıldı.
Netanyahu'nun toplantıda, İsrail ordusu, iç istihbarat servisi Şin-Bet (Şabak) ve İsrail polisinin faaliyetlerini değerlendirdiği bildirildi.
NETANYAHU ÖLDÜ İDDİALARI
İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu, İran'ın İsrail'e misilleme saldırıları sonrası öldüğüne dair sosyal medyada yayılan iddialara bir kafeden paylaştığı görüntülü mesajla yanıt vermişti. Netanyahu, 5 parmağını göstererek dalga geçmişti.
Tüm dünyada gündem olan görüntülerin de yapay zeka olduğu öne sürülerek tartışma konusu olmuştu. İlerleyen süreç Netanyahu, ABD'nin İsrail büyükelçisi Mike Huckabee ile bir araya gelmiş, ikilinin toplantı sonrası ayaküstü gerçekleştirdiği sohbetin görüntüleri servis edilmişti.