ABD'de silahlı saldırı paniği: Saldırgan dahil 6 ölü!

ABD’nin Michigan eyaletinde 5 kişinin silahla öldürüldüğü saldırının şüphelisi 39 yaşındaki Chad Hickman, polis tarafından yürütülen arama çalışmaları sırasında ölü bulundu.

ABONE OL
GİRİŞ 15.08.2026 11:12 GÜNCELLEME 15.08.2026 11:13 DÜNYA
ABD'de silahlı saldırı paniği: Saldırgan dahil 6 ölü!

ABD'nin Michigan eyaletinde 5 kişiyi silahla öldüren saldırgan, arama çalışmaları sırasında ölü bulundu.

ABD'nin Michigan eyaletinde polis, ihbar üzerine yerel saatle 11.40 civarında Missaukee County'deki bir eve geldi. Olay yerinde 3 kişi ölü, 1 kişinin ise yaralı olarak bulundu. Şüpheli 39 yaşındaki Chad Hickman polis ekipleri olay yerine gelmeden önce kaçarken, polis geniş çaplı arama başlattı. Şüpheliyi arama çalışmaları sırasında ikinci bir evde başka biri daha ölü olarak bulundu. Polis, Hickman'in aracını Whitlock Gölü yakınlarındaki ormanlık bir alanda buldu ve Hickman ile birlikte başka bir kişinin daha cansız bedeni bulundu. Polis Ashley Miller, "Bu durum bölgemiz için yürek burkan, soruşturmaya katılanlar için ise zorlu bir durum" dedi.

Polis, hayatını kaybedenlerin isimlerini, yaşlarını veya cinsiyetlerini açıklamazken, yakınlarına haber verme işlemlerinin devam ettiğini belirtti.

KAYNAK : İHA
Fatih Yoncalık Haber7.com - Dış Haberler Editörü

Editör Hakkında

İstanbul Üniversitesi Fars Dili ve Edebiyatı bölümünden mezun olan Fatih Yoncalık, yüksek lisansını İstanbul Medeniyet Üniversitesi Uluslararası İlişkiler bölümünde yaptı. Trakya Üniversitesi Uluslararası İlişkiler bölümünde doktora programına devam eden Fatih Yoncalık, öğrenim hayatı boyunca muhtelif gazete ve dergilerde bilhassa dünya gündemi ve Orta Doğu üzerine çeşitli yayınlar yaptı. Meslek hayatına AKŞAM Gazetesi’nde başlayan Yoncalık, Eylül 2024’ten bu yana Haber7.com’da “Dış Haberler Editörü” olarak görev yapmaktadır.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR