Soykırımcı Netanyahu “daha fazlası kapıda” diyerek İran ve Hizbullah’ı tehdit etti

İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu, İran ve Hizbullah'ı hedef alarak, "daha fazlası kapıda" sözleriyle tehdit etti.

ABONE OL
GİRİŞ 10.09.2026 21:54 GÜNCELLEME 10.09.2026 22:24 DÜNYA
Soykırımcı Netanyahu “daha fazlası kapıda” diyerek İran ve Hizbullah’ı tehdit etti

Terör devleti İsrail'in eli kanlı Başbakanı Binyamin Netanyahu, "daha fazlası kapıda" sözleriyle İran ve Hizbullah'a yönelik saldırı tehdidinde bulundu.

Netanyahu, yayımladığı video mesajda, ABD Başkanı Donald Trump'ın İran’ın nükleer kapasitesini yeniden inşa etmeye çalıştığı iddiasını hatırlatarak İsrail’in buna izin vermeyeceğini savundu.

"Başkan Trump bu akşam İran'ın yeniden nükleer silahlarla kendini donatmaya çalıştığını açıkladı. Bu doğru” iddiasında bulunan Netanyahu, Lübnan ve İran’ı yeni saldırılarla hedef alacakları tehdidinde bulundu.

NETANYAHU'DAN TEHDİT: DAHA FAZLASI KAPIDA

İsrail Başbakanı olduğu sürece "İran’ın nükleer silah sahibi olamayacağını” savunan Netanyahu, “daha fazlası kapıda” sözleriyle İran ve Hizbullah’a yönelik yeni saldırılar düzenleyecekleri tehdidinde bulundu. Öte yandan Netanyahu, Savunma Bakanı Yisrael Katz ile yaptığı ortak yazılı açıklamada, İsrail ordusunun Lübnan’ın güneyindeki Ali Tahir Tepesi bölgesini hedef aldığını açıkladı.

KAYNAK : AA
Mücahit Çetin Haber7.com - Editör

Editör Hakkında

1993 yılında İstanbul’da doğdu. İstanbul Üniversitesi Gazetecilik Bölümü’nden mezun olduktan sonra Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünde yüksek lisansını tamamladı. Medya kuruluşlarında gündem ve özel haber editörü olarak görev aldı. Halen Haber7’de özel haber editörü olarak çalışıyor. ‎

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR