Kestane toplamak istedi, feci şekilde ayı saldırısına uğradı

Düzce'de yaşanan olayda Rahmi E. kırsalda kestane topladığı sırada karşısına çıkan ayının saldırısına uğraması sonucu yaralandı.

ABONE OL
GİRİŞ 16.10.2022 10:12 GÜNCELLEME 16.10.2022 12:07 ÜLKE'DE BUGÜN
Kestane toplamak istedi, feci şekilde ayı saldırısına uğradı

Yığılca ilçesinde yaşanan olayda, bir anda karşısına çıkan ayının saldırısına uğrayan Rahmi E'nin vücudunda kırıklar oluştu. Ayı saldırısına uğrayan Rahmi E.' kendisini gören vatandaşların ihbarıyla hastaneye kaldırıldı.

Olay, Düzce’nin Yığılca ilçesinde meydana geldi. Alınan bilgilere göre, Rahmi E. (46) isimli vatandaş Kırık köyünde kırsal alanda kestane toplarken bir anda karşısına ayı çıktı. Ayının saldırısına uğrayan Rahmi E.'yi görenler hemen 112 Acil Çağrı Merkezi'ni arayıp ambulans istedi. Kısa sürede olay yerine ulaşan ambulansla yaralı şahıs Düzce Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi'ne kaldırıldı. İlk tedavisi yapılan ve vücudunda karıklar olan Rahmi E. ortopedi servisinde tedavi altına alındı.

Şahsın hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi. 

KAYNAK : İHA
Muhammet Arif Güreli Haber7.com - Editör
Haber 7 - Muhammet Arif Güreli

Editör Hakkında

1999 yılında İstanbul'un Ümraniye ilçesinde doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2022 yılında Üsküdar Üniversitesi Medya ve İletişim Bölümünden dereceyle mezun oldu. İnternet Haberciliğine ilk olarak üniversite sıralarındayken kurduğu internet haber sitesiyle başladı. Kurduğu sitede, 1 yıl kadar sağlık, spor ve kültür kategorilerinde röportaj, özel haber ve analiz yazıları yazdı. Staj eğitimini ise Haber7.com'da tamamladı. Mezun olduğu 2022 yılından bugüne dek Haber7.com ailesinde başlıca gündem, siyaset, dünya, ekonomi kategorileri olmak üzere birçok özel haber, grafik ve video hazırladı. Hala Haber7.com ailesinde Gündem Editörü olarak çalışmalarına devam etmektedir.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR