AK Parti Edirne Gençlik Kolları Teşkilat Başkanı Güner:

AK Parti Edirne Gençlik Kolları Teşkilat Başkanı Veysel Güner, "Millet cumhurbaşkanına ve hükümetine sahip çıkıyor" dedi.

ABONE OL
GİRİŞ 09.02.2016 10:20 GÜNCELLEME 09.02.2016 13:35 GÜNCEL
AK Parti Edirne Gençlik Kolları Teşkilat Başkanı Güner:

Güner, partisinin il başkanlığında düzenlediği toplantıda, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu 'nun Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Edoğan'a yönelik söylemleri üzerine suç duyurusunda bulunduklarını belirtti.

Millet iradesine yapılan hakarete karşı durduklarını ifade eden Güner, şunları kaydetti:

"Bizler CHP Edirne Milletvekili sayın Erdin Bircan'ın yakışık almayan ithamı gibi değil, halkın yani bizlerin oylarıyla seçildiği için millet iradesine karşı yapılmış bir hakaret olduğuna inandığımız için suç duyurusunda bulunmuştuk. Bu ifadeler , CHP'de yürütülen siyasetin nasıl bir ahlak zafiyeti, edep yoksunu, seviye kaybı içinde olduğunu göstermektedir. Bizleri yalakalık ile suçlayan sayın vekil gerçek bir diktatör arıyor ise 'adam gibi tıpış tıpış sandığa gideceksiniz' ve yine CHP grup toplantısında kendisini eleştiren vatandaş için 'atın bunu dışarı' diyen bir genel başkana sahip olduğunu unutmamalıdır.


Eğer gerçekten bir siyasiye yaranmak veya yalakalık yapmak gibi bir düşüncemiz bir isteğimiz olsaydı kaset ve kumpaslar ile genel başkan olan bununla birlikte şereften ve namustan söz eden, kendi kongreleri dışında seçim kazanamayan delege oyunlarıyla genel başkan olan bir siyasetçinin sizlerin yaptığı gibi yanında olurduk."

Milletin gerçekleri gördüğünü ifade eden Güner, "Millet cumhurbaşkanına ve hükümetine sahip çıkıyor. Bu zihniyet her defasında sandığa gömülüyor. Biz bu kutlu davanın yılmaz bekçileri olarak üzerimize düşeni her zaman yapmaya devam edeceğiz" diye konuştu.

KAYNAK : AA