YDS 2016 sınavı zor mu kolay mı? (04 Eylül) YDS sınav yorumları

2016 YDS sınavı soruları nasıldı? Yabancı Dil Bilgisi Seviye Tespit Sınavı (YDS) soruları zor mu kolay mıydı? Sınava girenler haber7.com'da tartışıyor.

ABONE OL
GİRİŞ 04.09.2016 13:38 GÜNCELLEME 04.09.2016 13:39 EĞİTİM
YDS 2016 sınavı zor mu kolay mı? (04 Eylül) YDS sınav yorumları

Yabancı Dil Bilgisi Seviye Tespit sınavı (YDS) soruları nasıldı? YDS soruları kolay mıydı zor muydu? 04 Eylül pazar günü yapılan Yabancı Dil Bilgisi Seviye Tespit sınavı 2016 YDS yorumları Haber7.com'da

YDS sınavında milyonlarca kişi ter döktü. 2016 YDS soruları nasıldı zor mu kolay mıydı?, Yabancı Dil Bilgisi Seviye Tespit sınavı (YDS) Almanca, Arapça, Bulgarca, Farsça, Fransızca, İngilizce, İspanyolca, İtalyanca, Rusça, Yunanca, soruları nasıldı zor mu kolay mıydı? 

Yabancı Dil Bilgisi Seviye Tespit sınavı (YDS) ile ilgili yorumlarını haber7.com'dan paylaşıyor.

Siz de 2016 YDS sınavı sorularının yorumlarını haberimizin yorum bölümüne yazın milyonlar sınav yorumlarını okusun.

YDS (​Yabancı Dil Bilgisi Seviye Tespit sınavı) sonuçları ne zaman açıklanacak?

Yabancı Dil Bilgisi Seviye Tespit sınavı (YDS) 04 Eylül Pazar günü saat 9.30'da gerçekleşti. Sınav sonuçlarının ne zaman açıklanacağı henüz belirlenmedi. Sonuç açıklanma tarihi ÖSYM tarafından duyurulduğu an haberimizden öğrenebilirsiniz.

Yabancı Dil Bilgisi Seviye Tespit sınavı nedir?

Yabancı Dil Bilgisi Seviye Tespit Sınavı (YDS), Yükseköğretim Kurulu’nun (YÖK) talimatıyla Öğrenci Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) tarafından gerçekleştirilecek olan merkezi bir sınavdır.

YDS’ye kimler girebilir?

* Doçent, doktora ve sanatta yeterlik adayları.

* Yüksek lisans programlarına girecek lisans programı mezunları.

* Lisans programlarının son sınıfında veya son sınıftan bir önceki sınıfta okuyan öğrencilerden, yüksek lisans ya da doktora öğrenimi görmek isteyenler.

* Herhangi bir kamu kurumunda çalışmakta olup dil tazminatı ya da yurtdışı görev vs. nedeniyle yabancı dil bilgisi düzeyini belirlemek isteyenler.

* Tıpta Uzmanlık Sınavı (TUS) ya da Diş Hekimliği Uzmanlık Sınavına (DUS) girecek olan adaylar.

* Kamu personeli olmak amacıyla KPSS’ye girecek adaylardan, çalışmak istedikleri kamu kurumunun talebi doğrultusunda yabancı dil bilgisi düzeyini belirlemek isteyenler.

*Herhangi bir kamu kurumunda çalışmıyor ya da çalışmayı amaçlamıyor olsa da, yabancı dil bilgisi düzeyini belirlemek isteyen üniversite ya da yüksek okul mezunları.