'Yapay Zeka Uygulamaları Eğitici Kursu' başlıyor

Millî Eğitim Bakanlığı Yenilik ve Eğitim Teknolojileri (YEĞİTEK) Genel Müdürlüğünce "Yapay Zekâ Uygulamaları Eğitici Eğitimi Kursu", 16-20 Nisan tarihleri arasında Ankara'da düzenlenecek.

ABONE OL
GİRİŞ 11.04.2024 12:08 GÜNCELLEME 11.04.2024 12:08 EĞİTİM
'Yapay Zeka Uygulamaları Eğitici Kursu' başlıyor

Yenilik ve Eğitim Teknolojileri (YEĞİTEK) bünyesinde bulunan uzman ekip tarafından düzenlenecek "Yapay Zekâ Uygulamaları Eğitici Eğitimi Kursu"; yapay zekâ araçları, blok tabanlı yapay zekâ uygulamaları, makine öğrenmesi ve derin öğrenme başlıklarında 120 katılımcıyla uygulamalı bir şekilde gerçekleştirilecek.
 
16-20 Nisan tarihleri arasında Ankara'da düzenlenecek kurs için Öğretmen Bilişim Ağı'nda yayımlanan yapay zekâ alanında ilgili kursları tamamlayan Eğitimde Fatih Projesi eğitmenleri, kursiyer olarak belirlendi.
 
Düzenlenecek bu eğitici eğitimi kursuyla, öğretmenlerin güncel teknolojilerle ilgili mesleki gelişimleri desteklenecek ve Ulusal Yapay Zekâ Strateji Belgesi'ndeki tedbirler gereği eğitimde yapay zekâ kullanımına yönelik mahalli eğitimler düzenlenecek.

KAYNAK : HABER7
Bahadır ALEMDAR Haber7.com - Editör
Haber 7 - Bahadır ALEMDAR

Editör Hakkında

Trabzon’da dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini İstanbul’da tamamladı. Bahçelievler Anadolu Ticaret Meslek Lisesinde ‘Web Programcılığı’ bölümünden mezun oldu. Yüksek öğrenimini, Atatürk Üniversitesinde ‘Yeni Medya ve Gazetecilik’ mezunu olarak tamamladı. Gazeteciliğe ilk adımını 2011 yılında attı. 12 yıllık profesyonel meslek hayatında SEO içerik ve muhabirlik de dahil olmak üzere ağırlıklı olarak gündem, dünya, ekonomi, spor ve teknoloji kategorilerinde birçok haber ve röportaja imza atarak galeri ve video hazırladı. Bahadır Alemdar, meslek hayatına Haber7.com'da aktif olarak devam etmektedir.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR