Hedef Yapı'nın iflasına karar verildi

Üç ay önce konkordato başvurusunda bulunan Hedef Yapı'nın iflasına karar verildi. Şirket, Çamlıca Camii İnşaatı, İstanbul Atatürk Havalimanı ve Dünya Ticaret Merkezi inşaatlarında görev almıştı

ABONE OL
GİRİŞ 31.01.2019 06:02 GÜNCELLEME 31.01.2019 14:58 EKONOMİ
Hedef Yapı'nın iflasına karar verildi

Hedef Yapı Sanayi ve Ticaret limited Şirketi'nin iflasına karar verildi. Şirket üç ay önce konkordato talebinde bulunmuş İstanbul Anadolu 1. Asliye Ticaret Mahkemesi'nin 2018/1179 sayılı kararıyla şirkete üç aylık geçici mühlet verilmişti.

 

 

ÇAMLICA CAMİ  VE İSTANBUL ATATÜRK HAVALİMANI İNŞAATINDA YER ALDI

Hedef Yapı'nın internet sitesinde yer alan bilgilere göre 1997 yılında kurulan şirket Çamlıca Camii inşaatı, İstanbul Atatürk Havalimanı, Dünya Ticaret Merkezi, Bakü Tiflis Ceyhan Ham Petrol Boru Hattı, Susesi Otel ve Kongre Merkezi, Adana Hilton ve Sabancı Üniversitesi inşaatlarında yer almıştı.  Şirket Rusya, Ukrayna, Kazakistan ve Libya'da da bazı projelerde görev aldı.

 

 

ETİYOPYA VE TÜRKİYE'DE DEVAM EDEN PROJELERİ VAR

İnternet sitesine göre Hedef Yapı'nın devam eden projeleri arasında Etiyopya-Addis Ababa Hastane Projesi,-Addis Ababa-Konut & Restoran & AVM Projesi, Doğa Kumburgaz ve Kağıthane 6540 bulunuyor.