Erdoğan müjdeyi resmen açıkladı! İlk fotoğrafı Berat Albayrak paylaştı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye'nin merakla beklediği müjdeyi açıkladı ve Karadeniz'de doğal gaz bulunduğunu duyurdu. Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, Twitter'dan Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez ile bir fotoğrafını paylaşıp "Haydi Bismillah.. #MüjdelerOlsun" mesajını yazdı.

ABONE OL
GİRİŞ 21.08.2020 15:32 GÜNCELLEME 21.08.2020 18:31 EKONOMİ
Erdoğan müjdeyi resmen açıkladı! İlk fotoğrafı Berat Albayrak paylaştı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye'nin Karadeniz'de 320 milyar metreküp doğal gaz bulduğunu açıkladı. Rezerv bulunan alanın "Sakarya Gaz Sahası" ilan edildiğini belirten Erdoğan, çalışmaların başladığını ve 2023'te Karadeniz gazının kullanılmaya başlayacağını söyledi. Erdoğan ayrıca, bölgede çok daha zengin rezervlerin bulunabileceği müjdesini de verdi.

Tüm Türkiye, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan bu müjdeyi öğrenirken, Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak ilk fotoğrafı paylaştı.

 

Bakan Albayrak, Twitter'dan Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez ile paylaştığı fotoğrafa "Haydi Bismillah.. #MüjdelerOlsun" mesajını ekledi.

 

"MÜJDE" ETİKETİNİ BİR ÖNCEKİ TWEETİNDE DE KULLANMIŞTI

Bakan Albayrak, saatler öncesinde yine osyal medya hesabından Necip Fazıl Kısakürek'in "Surda bir gedik açtık mukaddes mi mukaddes/Ey kahpe rüzgar artık ne yandan esersen es" dizelerini paylaşmıştı. 

KAYNAK : Haber7