Minycenter’a bahar indirimlerle geldi

0-6 yaş çocukların ve ebeveynlerin farklı ihtiyaçlarına yönelik ürünleri, uzman alışveriş danışmanları eşliğinde, tek bir çatı altında sunan Minycenter’da “Çok Al Az Öde” Kampanyası başladı.

ABONE OL
GİRİŞ 14.04.2022 09:25 GÜNCELLEME 14.04.2022 11:26 EKONOMİ
Minycenter’a bahar indirimlerle geldi

Giyimden oyuncağa, bakım ürünlerinden aksesuara, bebek odasından beslenmeye kadar bebek, çocuk ve ebeveynlerin farklı ihtiyaç ve isteklerine geniş ürün yelpazesiyle cevap veren Minycenter’da “Çok Al Az Öde” kampanyası başladı. 15 Nisan – 10 Mayıs tarihleri arasında, yeni sezon tekstil ürünlerde geçerli olmak üzere; Carter’s, Boboli, Rosalita, Pamina ve Oshkosh markalarında bir ürüne %10, iki ürüne %15, üç ürüne %20, dört ve üzeri ürün alışverişlerinde geçerli %25 indirim fırsatı Minycenter’da ebeveyneler ile buluşuyor.

Bebek, çocuk ve ebeveynlere yönelik dünya markalarının yer aldığı Minycenter’da dünya markalarının yanı sıra yüksek kalitesi ve birbirinden şık tasarımlarıyla Minycenter markalı ürünler ve çok daha fazlası bir arada sunuluyor.

Uzman alışveriş danışmanlarıyla güvenilir alışveriş deneyimi…

Güvenilir, kaliteli ve stil sahibi ürünleri nitelikli bir alışveriş deneyimiyle sunan Minycenter’larda doğum öncesi ve sonrasında ihtiyaç duyulabilecek, bebeklerle ebeveynlerin hayatlarını kolaylaştıracak tüm ürünler hakkında detaylı bilgi uzman alışveriş danışmanları tarafından veriliyor.

İndirimler mağazalarla birlikte minycenter.com da…

Mağazaların yanı sıra tüm Türkiye’deki müşterilerine kaliteli ve güvenli bir online alışveriş deneyimini minycenter.com.tr ile sunan Minycenter’da, 15 Nisan – 10 Mayıs tarihleri arasında Carter’s, Boboli, Rosalita, Pamina ve Oshkosh markalarının yeni sezon kampanyasız ürünlerinde  %25’e varan indirimler minycenter.comda da geçerli olacak.