Tarihi güne son 4! Bakan Dönmez'den Karadeniz gazıyla ilgili heyecanlandıran paylaşım!

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, 20 Nisan'da çıkarılacak olan Karadeniz gazıyla ilgili sosyal medya hesabından heyecanlandıran bir paylaşımda bulundu.

ABONE OL
GİRİŞ 16.04.2023 21:47 GÜNCELLEME 16.04.2023 21:57 EKONOMİ
Tarihi güne son 4! Bakan Dönmez'den Karadeniz gazıyla ilgili heyecanlandıran paylaşım!

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, Karadeniz gazının karaya çıkacağı ilk nokta olan Filyos Doğal Gaz İşleme Tesisi'ndeki son hazırlıkları önce havadan sonra da tesise gelerek incelemede bulundu.

'BÜYÜK GÜNE SON 4'

Bakan Dönmez incelemelerinin ardından sosyal medya hesabından 20 Nisan'da çıkarılması beklenen Karadeniz gazıyla ilgili heyecanlandıran bir paylaşımda da bulundu.

Dönmez paylaşımında, "Büyük Güne Son 4. Türkiye milli gazıyla buluşmayı bekliyor. Durmadan, yılmadan, yorulmadan hedefe." ifadelerine yer verdi.

Karadeniz Gazı için geri sayım sürüyor

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Karadeniz gazı müjdesi

 

KAYNAK : Haber7
Muhammet Arif Güreli Haber7.com - Editör

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Medya ve İletişim Bölümünden dereceyle mezun oldum. İnternet Haberciliğine ilk olarak üniversite sıralarında kurduğum internet haber sitesiyle başladım. Kurduğum sitede 1 yıl kadar sağlık, spor ve kültür kategorilerinde röportaj, özel haber ve analiz yazıları yazdım. 2022 yılından bu yana Haber7 bünyesinde başlıca gündem, siyaset, dünya, ekonomi kategorileri olmak üzere çok sayıda haber, grafik ve video hazırladım. Kariyerime Haber7'de gündem editörü olarak devam etmekteyim.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR