Türk Telekom’dan online başvuruya özel büyük kolaylık: 24 saatte adrese SIM kart teslimi

Türkiye’nin dijital dönüşümüne öncülük eden Türk Telekom, online kanallar üzerinden yapılan hat başvurularında SIM kartları il ve ilçe merkezlerinde ortalama 24 saatte adrese teslim ediyor.

ABONE OL
GİRİŞ 03.05.2024 11:00 GÜNCELLEME 03.05.2024 11:00 EKONOMİ
Türk Telekom’dan online başvuruya özel büyük kolaylık: 24 saatte adrese SIM kart teslimi

81 ilde aktif olan sistem ile yeni hat alacak veya hattını Türk Telekom’a taşıyacak müşteriler, online kanallar üzerinden yaptığı başvurularında hatlarını adreslerinden teslim alabiliyor. 

Türkiye’nin teknolojik ve dijital dönüşümünde öncü rol üstlenerek çalışmalarını sürdüren Türk Telekom, yeni hat alma veya numara taşıma işlemlerinde talep edilen SIM kartları, Türk Telekom mağazalarına gitmeye gerek kalmadan adrese teslim ediyor. Yeni hat alma veya numara taşıma için Türk Telekom uygulaması veya internet sitesi üzerinden başvuru yapan müşteriler, il ve ilçe merkezlerinde ortalama 24 saat içinde adrese gelen kurye tarafından yapılan kimlik doğrulama işlemlerinin ardından hatlarını teslim alabiliyor.

Dijital kanallardan yapılan başvurulara özel %15 indirimli “Dijital Tarifeler”
Türk Telekom uygulaması veya internet sitesi üzerinden “Dijital Tarifeler”i seçerek 12 ay taahhüt veren müşteriler, %15 indirimle birlikte popüler sosyal medya uygulamalarında kullanılabilen ek internetli tarifelere uygun fiyattan ulaşıyor. Ayrıca müşteriler tüm “Dijital Tarifeler”de ilk 3 ay ücretsiz YouTube Premium hakkı kazanarak video izleme keyiflerini artırıyor. 

Fuat Öner Haber7.com - Sorumlu Müdür/Yayın Koordinatörü
Haber 7 - Fuat Öner

Editör Hakkında

1989 İstanbul doğumlu olan Fuat Öner, Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi İnternet Gazeteciliği-Yayıncılığı bölümünden ve Eskişehir Anadolu Üniversitesi İşletme bölümünden mezun oldu. Eğitimine Marmara Üniversitesi Sosyal Medya Yönetimi Yüksek Lisans bölümünde devam etmektedir. Medya sektörüne 2008 yılında adım atan Öner, Star TV ve Habertürk gazetelerinde çeşitli görevler üstlenmiştir. 2012 yılında Kanal7 Medya Grubu'na haber editörü katılan Öner, Haber7.com'da ‘Yayın Koordinatörü' olarak görevine devam etmektedir. Ayrıca, evli ve bir çocuk babasıdır.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR