Turkcell Platinum'dan yaz avantajları

Turkcell Platinum müşterileri, Kaş'taki Blanca Beach'e, Çeşme Flyinn'e ve Cape Bodrum'a indirimli giriş hakkına sahip olacak.

ABONE OL
GİRİŞ 14.06.2024 14:56 GÜNCELLEME 14.06.2024 14:56 EKONOMİ
Turkcell Platinum'dan yaz avantajları

Şirketten yapılan açıklamaya göre, yaz mevsiminde Blanca Beach Kaş'ta ve Çeşme Flyinn'de Turkcell Platinum müşterileri yüzde 50 indirim avantajına sahip olacak ve hediye içecek ikramıyla karşılanacak. Ayrıca müşteriler plajlardaki fizy DJ etkinlikleriyle tatil coşkusunu yaşayacak.

Tatilini Bodrum'da geçirmeyi tercih edenleri özel ayrıcalıklar tanınıyor. Moon Beach'te sezon boyunca fizyle müzik ve eğlence dolu bir tatil yaşanacak. Cape Bodrum Luxury Hotel&Beach'te ise Turkcell Platinumlular girişte ve restoranlarda indirimle iki farklı alanda Platinum Lounge gibi avantajlara sahip olacak.

Cape Bodrum'da, 22 Haziran'da DJ Can Hatipoğlu, 20 Temmuz'da DJ David Şaboy ve 17 Ağustos'ta DJ Tarık Koray eşliğinde ve fizy ev sahipliğinde gerçekleşecek Full Moon gecelerinde, tatil coşkusu müzikle buluşacak.

Bunun yanı sıra Cape Bodrum'da 16 Haziran-8 Eylül arasında her pazar TV+ açık hava sinema gösterimleri olacak. Denizin üzerine kurulan platformla tüm koya görünürlük sağlayacak şekilde 14 farklı gösterim yapılacak.

Kurban Bayramı döneminde ise çarşamba günü ek bir gösterim daha olacak.

TV+'LA BAYRAMDA CAPE BODRUM'DA AÇIK HAVA SİNEMA ŞÖLENİ

Türkiye'de sadece TV+'ta yayımlanan, yabancı dilde en iyi film dahil beş adaylığı bulunan ve en iyi özgün senaryo Oscar'ını alan "Anatomy of a Fall" ile en iyi film dahil 5 adaylığı olan ve En İyi Kadın Oyuncu Oscarı'nı kazanan "The Holdovers" başta olmak üzere, aksiyondan drama birbirinden özel yapımlar Cape Bodrum ziyaretçileriyle buluşacak.

Gösterimi gerçekleştirilecek filmlerden The Holdovers 16 Haziran'da, Anatomy of A Fall 19 Haziran'da, The Teacher's Lounge 23 Haziran'da, Death On The Nile 30 Haziran'da, Nightmare Alley 7 Temmuz'da, The Intern 14 Temmuz'da, La La Land 21 Temmuz'da, Wrath of Man 28 Temmuz'da, Bohemain Rapsody 4 Ağustos'ta, Top Gun Maverick 11 Ağustos'ta, Ford v Ferrari 18 Ağustos'ta, The Equalizer 3 ise 25 Ağustos'ta, The Fabelmans 1 Eylül'de, Amsterdam 8 Eylül'de yayınlanacak.

KAYNAK : AA