Tarım Kredi fiyatları düşürdü! 5 litrelik ayçiçek yağı dip fiyatı gördü: O tarihte indirim bitecek

Eylül ayının son indirim fırsatları geldi çattı. Tarım Kredi Kooperatif Marketleri 5 litrelik Ayçiçek yağında indirime gidiyor. Yalnızca 3 gün sürecek olan bu indirim o tarihte sona erecek.

ABONE OL
GİRİŞ 25.09.2024 10:16 GÜNCELLEME 25.09.2024 10:19 EKONOMİ
Tarım Kredi fiyatları düşürdü! 5 litrelik ayçiçek yağı dip fiyatı gördü: O tarihte indirim bitecek

Tarım Kredi Marketleri, Eylül ayının belki de son indirim kampanyası olacak 5 litrelik Ayçiçek yağını 3 gün boyunca indirimli fiyattan satışa sunacak. 

Uygun fiyatlı ürünleri ile gündeme gelen Tarım Kredi Marketleri son zamanlarda en çok tercih edilen marketler arasında bulunuyor.

5 LİTRELİK AYÇİÇEK YAĞI DİP FİYATI GÖRDÜ

Eylül ayının sonuna doğru Tarım Kredi Marketleri 3 gün boyunca devam edecek 5 litrelik ayçiçek yağının indiriminin detaylarını paylaştı. Tarım Kredide 5 litre Ayçiçek yağı 195  TL'den satılacak. 

Tarım Kredi Market ve TMO markalı Ayçiçek yağı ürünlerinde indirimli fiyatlar geçerli olacak.

TERAYAĞI İNDİRİMİNİ DUYURDU

Tarım Kredi Kooperatif marketleri ayrıca 4 Ekim tarihine kadar sürecek tereyağı indiriminin detaylarını paylaştı.

1 kg Tarsus tereyağı satış fiyatı 269,90 TL'ye indi. İndirimler Tarım Kredi Market mağazalarında olmaktadır. Ayrıca bu ürünlerin stoklarının sınırlı olduğunu hatırlatalım.

İbrahim Turna Haber7.com - Seo Editörü
Haber 7 - İbrahim Turna

Editör Hakkında

1996 yılında İstanbul'da doğdu. Beykent Üniversitesi Yeni Medya (İngilizce) bölümünden mezun oldu. Kanal 7 Medya Grubu'na bağlı Haber7.com bünyesinde SEO Editörü olarak görev yapmaktadır.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR