TEI'den TUSAŞ'a yönelik hain saldırıya ilişkin açıklama: Biriz ve birlikteyiz!

Ankara'nın Kahramankazan ilçesinde TUSAŞ yerleşkesine düzenlenen terör saldırısının ardından TEI'den yazılı açıklama yapıldı, birlik mesajı verildi.

ABONE OL
GİRİŞ 24.10.2024 00:08 GÜNCELLEME 24.10.2024 00:08 EKONOMİ
TEI'den TUSAŞ'a yönelik hain saldırıya ilişkin açıklama: Biriz ve birlikteyiz!

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Türk Havacılık ve Uzay Sanayii Anonim Şirketi'nin (TUSAŞ) Kahramankazan yerleşkesine düzenlenen terör saldırısında 5 kişinin şehit olduğunu, 22 kişinin yaralandığını bildirdi.

TEI'DEN 'BİRLİK VE BERABERLİK' MESAJI

TUSAŞ Motor Sanayi AŞ'den (TEI) TUSAŞ'a yönelik terör saldırısının ardından birlik mesajı geldi.

"Biriz ve birlikteyiz!" başlığıyla yapılan yazılı açıklamada, "TUSAŞ'a yapılan hain terör saldırısını lanetliyor, savunma sanayimizi hedef alan bu alçak saldırının asla amacına ulaşamayacağını, bizi yıldıramayacağını aziz milletimizin ve herkesin bilmesini istiyoruz. Şehitlerimize Allah’tan rahmet; gazilerimize acil şifalar dileriz." denildi.

 

Muhammet Binici Haber7.com - Editör
Haber 7 - Muhammet Binici

Editör Hakkında

İstanbul Şişli'de doğan Muhammet Binici, Anadolu Üniversitesi Radyo Televizyon Programcılığı ve Spor Yönetimi bölümlerini bitirdi. Eğitimine, İstanbul Üniversitesi Halkla İlişkiler bölümünde devam etmektedir. Gazeteciliğe 2012 yılında yerel haber siteleri ve yerel gazetelerde başladı. Gündem, Magazin alanlarında editör-muhabirlik yaptı. 2016 yılında Yeni Akit Gazetesi'nde bir yıl muhabirlik yaptıktan sonra, 2020 Eylül itibariyle Haber7'de 'Gündem Editörü' olarak görevine devam etmektedir.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR