Yasak getirilmişti! Call of Duty Black Ops 6 çıktı: Fiyatı ne kadar?

FPS türü denilince akla gelen Call of Duty serisinin son oyunu çıkış yaptı. Call of Duty Black Ops 6 çıkmadan önce Kuvey'te yasaklanmıştı. Yasak sebebinin oyunun içeriği olduğu öne sürüldü. Peki, Black Ops 6'nın fiyatı ne kadar, sistem gereksinimleri neler?

ABONE OL
GİRİŞ 26.10.2024 10:50 GÜNCELLEME 26.10.2024 10:50 EKONOMİ
Yasak getirilmişti! Call of Duty Black Ops 6 çıktı: Fiyatı ne kadar?

Call of Duty Black Ops 6 çıktı. Oyun, Xbox, PS5 ve PC platformlarında satışa sunuluyor. Ayrıca Xbox Game Pass aboneleri bu oyuna erişim sağlayabilir. 

Microsoft'un satın aldığı Activision Blizzard tarafından yapılan Call of Duty Black Ops 6, Kuveyt'te yasaklanmıştı. Ardından şirketin sözcüsünün yaptığı açıklama merak edilir oldu. Peki, oyunun fiyatı ne kadar?

YASAK GETİRİLDİ

Activision sözcüsü, yaptığı açıklamada yerel yetkililerin bu kararı yeniden değerlendireceğini umut ettiklerini belirtti.

Yasak ile ilgili resmi bir açıklama yapılmadı ancak yasak sebebinin oyunun içeriği ile ilgili olduğu tahmin ediliyor.

FİYATI NE KADAR?

Call of Duty Black Ops 6'nın güncel fiyatları şu şekildedir:

  • PlayStation Store: 2.799,00 TL

  • Steam: 69.99 Dolar (2.399,96 TL)

  • Xbox: 2.799,99 TL

CALL OF DUTY BLACK OPS 6 KONUSU NEDİR?

Black Ops 6, 1990'larda, Körfez Savaşı döneminde geçiyor ve oyunun kurgusu, Irak’ın Kuveyt’i işgal ettiği tarihi olayları barındırıyor.

Oyunda, dönemin dünya liderlerinden Bill Clinton, Margaret Thatcher, George H. W. Bush ve Saddam Hüseyin gibi isimler yer alıyor. Bu içeriklerin yasak kararına yol açmış olabileceği tahmin ediliyor.

69 MİLYAR DOLARA SATIN ALINMIŞTI

ABD'li teknoloji devi Microsoft, Call of Duty'nin yapımcısı ve yayıncısı olan Activision Blizzard'ı 69 milyar dolara satın almıştı. 

Bu birleşme oyun dünyasındaki en büyük satın alma olarak tarihe adını altın harflerle yazdırmıştı.

İbrahim Turna Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - İbrahim Turna

Editör Hakkında

1996 yılında İstanbul'da doğdu. Beykent Üniversitesi Yeni Medya (İngilizce) bölümünden mezun oldu. Kanal 7 Medya Grubu'na bağlı Haber7.com bünyesinde SEO Editörü olarak görev yapmaktadır.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR