Son dakika: ICRYPEX'in kurucusu Gökalp İçer gözaltına alındı

Son dakika haberi... Ünlü kripto borsa şirketi ICRYPEX Yönetim Kurulu Başkanı Gökalp İçer, hakkında başlatılan soruşturma kapsamında gözaltına alındı.

ABONE OL
GİRİŞ 28.07.2025 01:22 GÜNCELLEME 30.07.2025 12:06 EKONOMİ
Son dakika: ICRYPEX'in kurucusu Gökalp İçer gözaltına alındı

SON DAKİKA HABERİ: İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı, uyuşturucu madde kullanımından dolayı hastaneye kaldırılan ve hastanede yoğun bakımda/komada olan ve halen hayati tehlikesi devam eden G.Ç. isimli mağdura uyuşturucu madde temin ederek kullanmasını sağladığı iddia edilen ICRYPEX Yönetim Kurulu Başkanı Gökalp İçer hakkında "uyuşturucu madde temin etme" ve "olası kastla öldürmeye teşebbüs etme" suçlarından soruşturma başlattı.

ICRYPEX KURUCUSU GÖZALTINA ALINDI

Ünlü kripto borsa şirketi ICRYPEX Başkanı Gökalp İçer, "uyuşturucu madde temin etme" ve "olası kastla öldürmeye teşebbüs etme" iddiasıyla gözaltına alındı.

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yapılan açıklamada, "14.07.2025 günü uyuşturucu madde kullanımından dolayı hastaneye kaldırılan ve hastanede yoğun bakımda/komada olan ve halen hayati tehlikesi devam eden G.Ç. isimli mağdura uyuşturucu madde temin ederek kullanmasını sağlayan şüpheli G.İ. hakkında uyuşturucu madde temin etme ve olası kastla öldürmeye teşebbüs etme suçlarından hakkında soruşturma başlatılmıştır. Soruşturma kapsamında Cumhuriyet Başsavcılığımız tarafından verilen gözaltı talimatı üzerine şüpheli gözaltına alınmıştır" denildi.

Muhammet Arif Güreli Haber7.com - Editör

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Medya ve İletişim Bölümünden dereceyle mezun oldum. İnternet Haberciliğine ilk olarak üniversite sıralarında kurduğum internet haber sitesiyle başladım. Kurduğum sitede 1 yıl kadar sağlık, spor ve kültür kategorilerinde röportaj, özel haber ve analiz yazıları yazdım. 2022 yılından bu yana Haber7 bünyesinde başlıca gündem, siyaset, dünya, ekonomi kategorileri olmak üzere çok sayıda haber, grafik ve video hazırladım. Kariyerime Haber7'de gündem editörü olarak devam etmekteyim.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR