Turkcell Ailem’e Aile Yılı’nda Büyük İlgi

Turkcell’in Aile Yılı’nda hayata geçirdiği avantajlarla dolu kampanyası ‘Turkcell Ailem’ kısa sürede büyük ilgi gördü.

ABONE OL
GİRİŞ 30.12.2025 10:23 GÜNCELLEME 30.12.2025 10:23 EKONOMİ
Turkcell Ailem’e Aile Yılı’nda Büyük İlgi

Büyükten küçüğe Turkcell’lilerin tercih ettiği kampanya kapsamında Turkcell Ailem, 1 milyondan fazla üyeye ulaştı. Grup içi GB transferi, grup içi sınırsız konuşma, 65 yaş üzeri ek 2000 dakika gibi birçok fayda sunan platform üzerinden şimdiye kadar binlerce aile grubu oluşturuldu.

Turkcell’lilerin aile boyu avantajlardan faydalandığı Turkcell Ailem kampanyasına kısa sürede 1 milyondan fazla üye katıldı. Aile Yılı’na özel olarak hayata geçirilen kampanya kapsamında Turkcell uygulamasında binlerce aile grubu oluşturuldu. Kullanıcılar Turkcell Ailem grubuyla GB transferi yaptı, sınırsız konuştu. 

‘TURKCELL AİLEM’ PAYLAŞMAYI SEVDİ: AİLE ÜYELERİ BİRBİRLERİYLE BİNLERCE GB TRANSFERİ GERÇEKLEŞTİRDİ

Turkcell Pazarlama ve Dijital Servislerden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Murat Akgüç şunları söyledi: “Müşteri memnuniyeti odağımız doğrultusunda 2025’te çok önemli uygulamalara imza attık. Kullanıcılarımızın paketlerinden artan internet, dakika ve SMS'lerin puana dönüştüğü Tumbara’dan sonra sektörümüz adına önemli yeniliklerden biri de Turkcell Ailem oldu. Turkcell Ailem kampanyamız ile aile olmanın gücünü ve değerini vurguluyoruz. Böylesi değerli bir projeyi Aile Yılı’nda başlatmaktan da memnuniyet duyuyoruz. Teknolojinin gücüyle ailelerin hayatını kolaylaştırdığımız yeni hizmetimiz çok büyük beğeni topladı. Kısa sürede 1 milyonu aşkın kişi Turkcell Ailem kampanyamızdan yararlanmaya başladı. Aile üyeleri birbirleriyle binlerce GB transferi gerçekleştirdi. Bu kampanyamızda da olduğu gibi yenilikçi çalışmalarımızla müşterilerimizin yanında olmaya ve onlar için değer üretmeye devam edeceğiz."

AİLE YILI’NDA AİLE OLMANIN DEĞERİNE DİKKAT ÇEKEN KAMPANYA

Turkcell Ailem platformunu kullanarak 2 ila 5 kişilik gruplar oluşturan bireysel kullanıcılar; grup içi GB transferi, grup içi sınırsız konuşma haklarına sahip oluyor. Salla Kazan avantajlarının yanı sıra yakınlarını Turkcell’e davet edenlere GB hediyelerinin de verildiği platformun bir diğer önemli özelliği, 65 yaş ve üzerindeki grup üyelerine her ay ekstra 2000 dakika konuşma hakkı tanımlanması. Aile Yılı’na özel hayata geçirilen kampanya, 2026 yılında da avantajlarıyla devam edecek. 

Fuat Öner Haber7.com - Sorumlu Müdür/Yayın Koordinatörü

Editör Hakkında

1989 İstanbul doğumlu olan Fuat Öner, Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi İnternet Gazeteciliği-Yayıncılığı ve Eskişehir Anadolu Üniversitesi İşletme bölümlerinden mezun oldu. Marmara Üniversitesi Sosyal Medya Yönetimi’nde yüksek lisans Eğitimini tamamladı. Medya sektörüne 2008 yılında adım atan Öner, Star TV ve Habertürk gazetelerinde çeşitli görevler üstlendi. 2012 yılında Kanal7 Medya Grubu'na haber editörü olarak katılan Öner, şu anda Haber7.com'da Yayın Koordinatörü olarak görev yapmaktadır. Evli ve bir çocuk babasıdır.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR