Bakan Bolat açıkladı: e-ticaret hacminde yüzde 52'lik artış

Ticaret Bakanı Ömer Bolat, “2025 yılı itibarıyla ülkemizde e-ticaret hacmi bir önceki yıla göre, yüzde 52,2 oranında artarak 4 trilyon 567 milyar TL’ye ulaşmıştır” dedi.

ABONE OL
GİRİŞ 12.05.2026 11:21 GÜNCELLEME 12.05.2026 12:16 EKONOMİ
Bakan Bolat açıkladı: e-ticaret hacminde yüzde 52'lik artış

Ticaret Bakanı Ömer Bolat, Ankara’da “Türkiye'de e-Ticaretin Görünümü Raporu Tanıtım Toplantısı”nda yaptığı konuşmada, "Ülkemizde 2025'te e-ticaret hacmi bir önceki yıla göre yüzde 52,2 artarak 4 trilyon 567 milyar liraya ulaştı" ifadelerini kullandı.

Haberin Ayrıntıları Geliyor...

Son dakika gelişmelere anında ulaşmak için Haber7 uygulamasını akıllı cihazlarınıza (iOS, Android) kurabilir, Twitter’da @Haber7 hesabını takip edebilirsiniz.

App Store Google Play Takip Et

Emrullah Koçin Haber7.com - Editör

Editör Hakkında

2017'de İstanbul Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. Meslek hayatına ilk olarak Genç Dergi'de başladı. Daha sonra Sadece haber.com'da internet haberciliğine başladı. 2019 yılında Haber7.com ailesine dahil olan Koçin, ''Ekonomi ve Otomobil Editörü'' olarak meslek hayatına devam etmektedir.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR