Mustafa Sandal’ın eşi hakkında 11 milyar TL’lik fon iddiası!

Fon soruşturması sürerken, Mustafa Sandal’ın eşi Melis Sandal’ın son 3 ayda tasfiye edilen fonlardan 11 milyar TL çıkış yaptığı iddiası gündeme geldi.

ABONE OL
GİRİŞ 27.09.2026 13:29 GÜNCELLEME 27.09.2026 13:33 EKONOMİ
Mustafa Sandal’ın eşi hakkında 11 milyar TL’lik fon iddiası!

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen fon soruşturması devam ederken, gazeteci Yiğit Uzun sosyal medya hesabından dikkat çeken bir iddiayı gündeme taşıdı. Uzun, Mustafa Sandal’a seslenerek eşi Melis Sandal’ın son üç ayda tasfiye edilen fonlardan 11 milyar TL çıkış yaptığı yönündeki iddianın doğru olup olmadığını sordu.

Fon krizinde Erdoğan devreye girdi! Tüm kurumlara talimat verdi

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen ve sermaye piyasalarındaki bazı işlemlerin mercek altına alındığı fon soruşturmasında incelemeler sürüyor.

Pusula Finans Holding AŞ, Tera Yatırım Menkul Değerler AŞ, Hedef Holding AŞ ve Bulls Yatırım Menkul Değerler AŞ ile bağlantılı fonlara ilişkin gelişmeler kamuoyunda yakından takip edilirken, gazeteci Yiğit Uzun’dan yeni bir iddia geldi.

Uzun, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda şarkıcı Mustafa Sandal’a seslenerek şu soruyu yöneltti:

“Mustafa Sandal, eşiniz Borsacı Cihan Sütşurup’un kızı Melis Sandal’ın geçtiğimiz üç ayda tasfiye edilen fonlardan 11 milyar TL çıkış yaptığı doğru mu?”

 

Fuat Öner Haber7.com - Sorumlu Müdür/Yayın Koordinatörü

Editör Hakkında

1989 İstanbul doğumlu olan Fuat Öner, Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi İnternet Gazeteciliği-Yayıncılığı ve Eskişehir Anadolu Üniversitesi İşletme bölümlerinden mezun oldu. Marmara Üniversitesi Sosyal Medya Yönetimi’nde yüksek lisans Eğitimini tamamladı. Medya sektörüne 2008 yılında adım atan Öner, Star TV ve Habertürk gazetelerinde çeşitli görevler üstlendi. 2012 yılında Kanal7 Medya Grubu'na haber editörü olarak katılan Öner, şu anda Haber7.com'da Yayın Koordinatörü olarak görev yapmaktadır. Evli ve bir çocuk babasıdır.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR