Şaibeli ÇYDD'nin destekçisi şirketler

Ergenekon'un 12'inci dalgasının odağında yer alan kurumlardan biri de Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği olmuştu. Bu kadar şaibeyi üzerinde barındıran ÇYDD'ye Türkiye'de hangi büyük şirketler destek verdi.

ABONE OL
GİRİŞ 04.03.2010 22:18 GÜNCELLEME 04.03.2010 22:18 EKONOMİ
Şaibeli ÇYDD'nin destekçisi şirketler

İstanbul Ümraniye'de 2007 yılında bir gecekonduda bulunan el bombalarıyla başlayan Ergenekon operasyonunda 12. dalgada bağlantılar ÇYDD'ye kadar uzanmıştı.

Ergenekon soruşturmasının 12. dalgası çerçevesinde arama yapılan Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği (ÇYDD) Kadıköy Şubesi'nde ele geçirilen bir belge, derneğin Ergenekon yapılanmasıyla ilişkilerini gözler önüne sermişti.

12. dalgada ÇYDD'nin bazı şubeleri arandı

Ergenekon iddanamesi doğrultusunda gerçekleşen 12. dalgada, Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği'nin, Adana, Antalya, İstanbul Şubesi'nin Anadolu yakası şubeleri (Ümraniye, Kadıköy, Üsküdar, Pendik, Tuzla ve Maltepe), İzmir, Bakırköy, Trabzon, Zonguldak, Bursa, Çukurova, Van ve Mersin şubelerinde arama yapılmıştı.

ERGENEKON ŞAİBELERİNE RAĞMEN ÇAĞDAŞ YAŞAMI DESTEKLEME DERNEĞİ'NE DESTEK VEREN TÜRKİYE'NİN EN BÜYÜK ŞİRKETLERİ VE HABERİN DEVAMI İÇİN TIKLAYINIZ!!!

KAYNAK : EKOTRENT