Bazı üniversitelere akademisyen alınacak

Mimar Sinan Güzel Sanatlar ve Karamanoğlu Mehmetbey ile Bursa Teknik Üniversitesi Rektörlüğü, çeşitli birimlerde istihdam edilmek üzere öğretim üyesi alacak.

ABONE OL
GİRİŞ 11.04.2011 11:28 GÜNCELLEME 11.04.2011 11:28 EKONOMİ
Bazı üniversitelere akademisyen alınacak

Mimar Sinan Güzel Sanatlar ve Bursa Teknik Üniversitesi Rektörlüğünün duyurusu 9 Nisan Cumartesi günkü Resmi Gazetede, Karamanoğlu Mehmetebey Üniversitesinin duyurusu ise Resmi Gazetenin bugünkü sayısında yayımlandı.

Bugünkü Resmi Gazetede yer alan duyuruya göre Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi Rektörlüğü, profesör alımında bulunacak. Adaylar başvurularını 15 gün içinde Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesine yapacaklar.

Ayrıntılı bilgi üniversitenin http://www.kmu.edu.tr internet sayfasından temin edilebilecek.

MİMAR SİNAN ÜNİVERSİTESİ

Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Rektörlüğü ise daimi statüde görevlendirilmek üzere 1 profesör, 2 doçent alacak.

9 Nisan Cumartesi günkü Resmi Gazetede yer alan ilana göre fen edebiyat fakültesinin matematiğin temelleri ve matematik lojik anabilim dalı için grupların model teorisi alanında çalışmış 1 profesör, aynı okulun yeniçağ anabilim dalı için 18. Yüzyıl Osmanlı Tarihi ve metin neşri üzerinde çalışmış 1 doçent, mimarlık fakültesinin endüstri ürünleri tasarımı anabilim dalı için iktisat politikaları, tasarımda bütçe ve finansman, ürün ekonomisi tasarımı, tasarımın sosyo-ekonomik analizi alanlarında uzman, yayın ve çalışmaları olan 1 profesör alınacak.

Başvurular 15 gün içinde, Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Rektörlüğüne yapılacak.

BURSA TEKNİK ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ

Bursa Teknik Üniversitesi Rektörlüğü, doğa bilimleri mimarlık ve mühendislik fakültesi için 1 doçent ve 8 yardımcı doçent alımında bulunacak.

10 Nisan Cumartesi günkü Resmi Gazetede yer alan duyuruya göre, adaylar başvurularını 15 gün içinde, Bursa Teknik Üniversitesi Rektörlüğüne yapacaklar.

İlan edilen kadrolara ataması yapılan adaylar, görev aldıkları birimin bulunduğu yerde ikamet edecekler.

Doğa bilimleri mimarlık ve mühendislik fakültesinde görevlendirilecek öğretim üyelerinin sayıları, unvanları ve anabilim dalları şöyle:

Makine mühendisliği: 1 doçent (taşıt tasarım optimizasyonu),

Makine mühendisliği: 2 yardımcı doçent  (makine dinamiği ve teorisi, mekanik-Kırılma mekaniği),

Metalürji ve malzeme mühendisliği: 3 yardımcı doçent,

Kimya: 3 yardımcı doçent (fizikokimya, organik kimya)''

Adaylar başvuru ile ilgili belgeye www.btu.edu.tr adresinden ulaşabilecekler.

KAYSERİ KOYUNABDAL BELEDİYESİ İTFAİYE ERİ ALACAK

Bu arada Kayseri'nin Bünyan İlçesi Koyunabdal Belediye Başkanlığı, sözlü sınavla genel idari hizmetler sınıfı (GİH) için lise ve dengi okul mezunu 1 itfaiye eri alacak.

Koyunabdal Belediyesinin itfaiye eri alımına ilişkin duyurusu, Resmi Gazetenin bugünkü sayısında yayımlandı.

Duyuruya göre sınav, Koyunabdal Belediye Başkanlığında 29 Nisan 2011 tarihinde saat 10.30'da sözlü sınav komisyonu huzurunda dayanıklılık ve mülakat olarak gerçekleştirilecek.

Adaylarda Kamu Personeli Seçme Sınavı (KPSS) 2010 sınavlarına girmiş, 65 ve üzeri puanı almış olmaları şartı aranacak.

Belediyeye başvuran adaylar, KPSS başarı puanlarına göre sıralanacak ve en yüksek puanlı adaydan başlanarak alınacak boş kadro sayısının 3 katı oranında aday dayanıklılık ve sözlü sınava çağrılacak ve sınava çağrılan adayların listesi Başkanlığın (www.koyunabdal.bel.tr) internet sitesinden yayınlanacak.

Başvurular, 11 Nisan 2011 tarihine kadar Koyunabdal Belediye Başkanlığı Yazı İşleri Müdürlüğüne şahsen yapılacak. Posta ile yapılan müracaatlar kabul edilmeyecek.

Sınav sonuçları (www.koyunabdalbel.tr) adresinden duyurulacak ve kazanan adaylara yazılı olarak bildirilecek.

KAYNAK : AA