Kadının yılanla muhabbeti hem şaşırttı hem de güldürdü

Elazığ'da bir kadın, evinin bodrumunda giren yılana, "Sen buraya nereden geldiysen aynen oraya geri dön, çabuk." demesi izleyenleri gülümsetti.

ABONE OL
GİRİŞ 05.10.2024 16:59 GÜNCELLEME 05.10.2024 17:42 ÜLKE'DE BUGÜN
Kadının yılanla muhabbeti hem şaşırttı hem de güldürdü

Olay, Çaydaçıra Mahallesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre bir kadın, evinin bodrumundaki yılanı fark etti. Bunun üzerine kadın, cep telefonu kamerası ile o anları kayıt altına aldı. 

Kadının, "Şunun büyüklüğüne bak. Çıkardığı ses bakar mısın? Senin burada ne işin var? Çıkar dilini çıkar çıkar, beni ısırmaya çalışıyorsun değil mi? Seni bu binaya sokmam ben. Sen buraya nereden geldiysen aynen oraya geri dön, çabuk. Hareketlere bak çok tehlikelisin sen" diyerek yılanla konuşması izleyenleri gülümsetti.

Yılana müdahale etmeyen kadın, durumu Elazığ Belediyesi İtfaiye Müdürlüğüne bildirdi.

Olay yerine gelen itfaiye ekipleri yılanı binadan çıkartarak doğal ortamına geri saldı.

KAYNAK : İHA
Esmanur Kadak Haber7.com - Editör
Haber 7 - Esmanur Kadak

Editör Hakkında

Malatya’da doğan Esmanur Kadak yüksek öğrenimini İstanbul’da tamamladı. 2022 yılında Marmara Üniversitesi İletişim Fakültesi “Gazetecilik” bölümünden mezun oldu. Üniversite öğrenimi sırasında, serbest zamanlı olarak Bilimevi Basın Yayın A.Ş.'de Özel İçerik Editörü olarak çalıştı. Mezun olduktan sonra Eylül 2022 - Temmuz 2024 tarihleri arasında yerel bir gazetede “Genel Koordinatör” olarak görev aldı. Son olarak Haber7.com’da Yerel Haber Editörü olarak kariyerine devam ediyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR