İstanbul'un 5 yıldızlı ilk İslami oteli

Katarlı Turizm Grubu Retaj Hotels tarafından yatırımı gerçekleştirilen Retaj Hotels İstanbul Hotel, düzenlenen törenle Güneşli'de hizmete girdi.

ABONE OL
GİRİŞ 17.03.2013 08:46 GÜNCELLEME 17.03.2013 12:24 Emlak Gündemi
İstanbul'un 5 yıldızlı ilk İslami oteli

Güneşli'deki otel Türkiye'nin İslami modelle yönetilen ilk 5 yıldızlı 'deluxe' oteli olma iddiasında.

Retaj Hotels Yönetim Kurulu Başkan Vekili Mohammed Bin Johar Al Mohammed, Türkiye'nin son dönemde kazandığı başarılar sayesinde uluslararası anlamda kendini kanıtladığını ve bundan dolayı Türkiye'ye yatırım yapma kararı aldıklarını söyledi.

Sırada Bursa var

Türkiye'deki otel yatırımları çerçevesinde stratejik ortaklıklara açık olduklarını da belirten Johar, şunları söyledi:

"Bizi farklı kılan otelcilik anlayışımız, otellerimizde İslami modele uygun hizmetlerin yer almasıdır. Otelimiz, sosyal hayatlarında İslami açıdan hassasiyetleri olan misafirlerimize özel bir iş oteli olarak tasarlandı. Orta Doğu, Körfez Ülkeleri ve Avrupa başta olmak üzere dünyanın her yerinden bu hassasiyete sahip misafirlerimizi ağırlamayı hedefliyoruz. Önümüzdeki dönemde, İstanbul'un yanında Bursa'da da yatırım gerçekleştirmeyi planlıyoruz."

İstanbul Atatürk Havalimanı'na 5 dakika mesafede yer alan Retaj Royale İstanbul'da 38'i suit olmak üzere toplam 187 odaya sahip. Otelin 'Rimal Health Club' sağlık merkezinde ise bir SPA yer alıyor.