Erzincan'da feci olay! Çoban öldü, koyunlarda telef oldu

Erzincan Çayırlı'da Afganistan uyruklu çoban, yük treninin çarpması sonucu hayatını kaybetti, 10 küçükbaş hayvan ise telef oldu.

ABONE OL
GİRİŞ 21.12.2022 10:02 GÜNCELLEME 21.12.2022 10:05 ÜLKE'DE BUGÜN
Erzincan'da feci olay! Çoban öldü, koyunlarda telef oldu

Olay Erzincan’ın Çayırlı ilçesine bağlı Erbaş köyü mevkiinde meydana geldi. Alınan bilgiye göre, bugün saat 10.00 sıralarında Erzurum- Hatay arası sevkiyat yapan yük treni bir anda karşısına çıkan çoban ve küçükbaş hayvanlara çarptı. Olayın farkına varamayan makinist yoluna devam etti. Daha sonra saat 15.30-16.00 sıralarında aynı güzergahtan geçen Doğu Ekspresi’nin yolcuları tren yolunun kenarında bulunan ve cansız yerde yatan çoban ile küçükbaş hayvanları fark ederek durumu 112 Acil Çağrı Merkezine bildirdi. Olay yerine gelen sağlık ekiplerinin ve savcının incelemesinin ardından çobanın cansız bedeni Çayırlı Devlet Hastanesi Morguna kaldırıldı.

Meydana gelen kazada Afganistan uyruklu 23 yaşında ki Hedayat Bahtiyari hayatını kaybederken 10 küçükbaş hayvan ise telef oldu.

Kaza ile ilgili tahkikat başlatıldı.

KAYNAK : İHA
Furkan Uyar Haber7.com - Editör
Haber 7 - Furkan Uyar

Editör Hakkında

1984 yılında Denizli'de doğdu. İlk, orta ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. Eskişehir Anadolu Üniversitesinin Halkla İlişkiler ve İşletme bölümlerinden mezun oldu. 2004 yılında televizyon sektöründe çalışma hayatına başladı. 2012 yılında giriş yaptığı internet haber editörlüğüne Haber7.com'da devam etmektedir.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR