Şeker fabrikalarının özelleştirilmesi kararı

CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba, Türkiye Şeker Fabrikaları AŞ'ye ait 14 şeker fabrikasının özelleştirilmesi için ilana çıkılması kararına karşı Türkiye genelinde ittifak oluştuğunu savunarak, "Gittiğimiz her yerde manzara aynı ve bir ittifak kuruluyor. Bu ittifakta Saadet, İYİ, Büyük Birlik partileri, MHP ve AK Parti'ye oy veren herkes şeker fabrikaları satılmasın istiyor." dedi.

ABONE OL
GİRİŞ 12.03.2018 19:52 GÜNCELLEME 12.03.2018 19:52 GÜNCEL
Şeker fabrikalarının özelleştirilmesi kararı

Türkiye genelindeki 14 şeker fabrikasının satışı için ilana çıkılması kararı sonrası CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun talimatıyla Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba başkanlığında milletvekillerinden kurulan komisyon, Erzurum Şeker Fabrikası önünde basın açıklaması yaptı.

Ağbaba, burada yaptığı açıklamada, genel başkanları Kılıçdaroğlu'nun görevlendirmesiyle 20'ye yakın milletvekili ile şeker fabrikalarını gezdiklerini söyledi.

Fabrikaların kapatılmasını siyasi mesele olarak görmediklerini belirten Ağbaba, "Gittiğimiz her yerde manzara aynı ve bir ittifak kuruluyor. Bu ittifakta Saadet, İYİ, Büyük Birlik partileri, MHP ve AK Parti'ye oy veren herkes şeker fabrikaları satılmasın istiyor." dedi.

CHP Genel Başkan Yardımcısı Aykut Erdoğdu da diğer partilerin milletvekillerine "Gelin bu işi birlikte durduralım." diye çağrıda bulundu.

KAYNAK : AA