Buz kütlesi yolda yürüyen güvenlik görevlisini canından etti

Erzurum'da nöbetine gitmek için yola çıkan 50 yaşındaki özel güvenlik görevlisi İlhami Demirtaş, çatıdan başına buz kütlesi düşmesi sonucu hayatını kaybetti.

ABONE OL
GİRİŞ 01.03.2023 16:57 GÜNCELLEME 01.03.2023 16:57 ÜLKE'DE BUGÜN
Buz kütlesi yolda yürüyen güvenlik görevlisini canından etti

Olay, dün akşam saatlerinde Yakutiye ilçesi Çaykara Caddesi'nde meydana geldi. Atatürk Üniversitesi'nde özel güvenlik görevlisi olarak çalışan evli ve 4 çocuk babası İlhami Demirtaş, gece nöbetine gitmeden önce marketten 3 ekmek alıp, otobüs durağına yürümeye başladı. Bu sırada Demirtaş'ın başına, 11 katlı binanın çatısından büyük bir buz kütlesi düştü. Sağlık ekiplerince hastaneye kaldırılan Demirtaş, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Demirtaş'ın cenazesi, bugün ikindi vakti kılınan namazın ardından toprağa verilecek. Öte yandan olaydan sonra bina çatısındaki buz kütleleri temizlenirken, Demirtaş'ın aldığı ekmeklerin kenara bırakıldığı görüldü. 

KAYNAK : DHA
Furkan Uyar Haber7.com - Editör
Haber 7 - Furkan Uyar

Editör Hakkında

1984 yılında Denizli'de doğdu. İlk, orta ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. Eskişehir Anadolu Üniversitesinin Halkla İlişkiler ve İşletme bölümlerinden mezun oldu. 2004 yılında televizyon sektöründe çalışma hayatına başladı. 2012 yılında giriş yaptığı internet haber editörlüğüne Haber7.com'da devam etmektedir.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR