1 Mayıs'a doğru
Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen, Yol Yapım Bakım ve Onarım Dairesi Başkanlığı’na bağlı işçiler ve İtfaiye Daire Başkanlığı personelini ziyaret etti.
ABONE OL
GİRİŞ 30.04.2016 17:43
GÜNCELLEME 30.04.2016 17:43
GÜNCEL
Belediyeden yapılan yazılı açıklamada, Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen'in 1 Mayıs İşçi Bayramı nedeniyle Büyükşehir Belediyesi işçileriyle bir araya gelerek bayramlarını kutladığı bildirildi.
Şehrin gelişmesinde en büyük emeğin işçilerin özverili çalışmaları olduğunu ifade eden Büyükerşen, aldıkları her kuruşu sonuna kadar hak ettiklerini söyledi.
Büyükerşen, “Bu şehrin gelişiminde en büyük emek siz emekçilerindir. Gecenizi gündüzünüze katarak özveriyle çalıştığınızı biliyorum. Bu şehre kattığınız her şey için sizlere teşekkür ediyorum. 1 Mayıs İşçi Bayramınız kutlu olsun.” dedi.
KAYNAK : AA