Eskişehir'de alkollü ve ehliyetsiz sürücüye 290 bin TL ceza kesildi

Eskişehir'de durdurulan alkollü ve ehliyetsiz sürücü ile araç sahibine toplamda 290 bin TL ceza kesildi. Duruma öfkelenen sürücünün arkadaşı, "Eski emniyet müdürünün oğlunu tanıyorum." dedi.

ABONE OL
GİRİŞ 30.08.2026 09:46 GÜNCELLEME 30.08.2026 09:54 ÜLKE'DE BUGÜN
Eskişehir'de alkollü ve ehliyetsiz sürücüye 290 bin TL ceza kesildi

Eskişehir İl Emniyet Müdürlüğü Trafik Şube Müdürlüğüne bağlı sivil trafik ekipleri, Tepebaşı ilçesi 746. Sokak üzerinde 26 ALT 367 plakalı otomobili durdurdu.

Sürücü Z.S.K.'ya yapılan alkol testinde 1.23 promil alkollü olduğu tespit edildi.

Yapılan incelemelerde, sürücünün daha önce de alkollü araç kullanmaktan ehliyetine el konulduğu ve direksiyon başına ehliyetsiz geçtiği belirlendi.

Sakarya'da akılalmaz iddia! Komşusu, danasının kuyruğunu baltayla kesti

Erzincan'da kara gömüldü! Kar tatili dedikleri bu olsa gerek

Hatay'da kira kavgası! 3 katına çıkarmak isteyince ortalık karıştı

TOPLAMDA 290 BİN TL İDARİ PARA CEZASI UYGULANDI 

Ekipler, sürücü Z.S.K.'ya 250 bin TL, araç sahibine ise ilgili maddelerden 40 bin TL olmak üzere toplamda 290 bin TL idari para cezası uyguladı.

OTOMOBİLLERİ TEKMELEDİ 

İşlemler sırasında kız arkadaşına yazılan cezaya ve yapılan uygulamaya öfkelenen sürücünün erkek arkadaşı ise olay yerinde taşkınlık çıkardı.

Sinirlerine hakim olamayan şahıs, bir kez sivil polis aracına, üç kez de kendi otomobillerine olmak üzere toplam dört defa tekme attı.

"TANIDIK" TEHDİDİ 

Polis aracını vurup "Eski emniyet müdürünün oğlunu tanıyorum." sözleri dikkat çekti. 

Sürücü Z.S.K. gerekli adli ve idari işlemler için polis merkezine götürülürken, teslim alınmayan otomobil ise çekici vasıtasıyla otoparka çekildi.

KAYNAK : İHA
Esmanur Kadak Haber7.com - Editör

Editör Hakkında

Malatya’da doğan Esmanur Kadak yüksek öğrenimini İstanbul’da tamamladı. 2022 yılında Marmara Üniversitesi İletişim Fakültesi “Gazetecilik” bölümünden mezun oldu. Üniversite öğrenimi sırasında, serbest zamanlı olarak Bilimevi Basın Yayın A.Ş.'de Özel İçerik Editörü olarak çalıştı. Mezun olduktan sonra Eylül 2022 - Temmuz 2024 tarihleri arasında yerel bir gazetede “Genel Koordinatör” olarak görev aldı. Son olarak Haber7.com’da Yerel Haber Editörü olarak kariyerine devam ediyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR