Almanlar yine tezgah peşinde! TFF'den jet cevap geldi

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), Alman Bild Gazetesi'nin Merih Demiral iddiasının ardından açıklama yaptı.

ABONE OL
GİRİŞ 04.07.2024 22:03 GÜNCELLEME 05.07.2024 09:56 EURO 2024
Almanlar yine tezgah peşinde! TFF'den jet cevap geldi

Alman Bild Gazetesi, manşetinden okuyucuyularına duyurduğu haberde; A Milli Futbol Takımı'nın oyuncusu Merih Demiral'ın Avusturya maçında yaptığı "Bozkurt" işareti nedeniyle UEFA tarafından 2 maç men cezası alacağını iddia etti.

ALMANLAR, UEFA'YA YÖN VERMEYE ÇALIŞIYOR!

UEFA'nın henüz resmi bir açıklama yapmamasına rağmen önden servis ettikleri bu haberle Avrupa futbolunu yönetenlere yön vermeye çalışan Almanlar, bir kez daha Türkiye nefretini gözler önüne serdi.



TFF'DEN AÇIKLAMA GELDİ!

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), milli oyuncu Merih Demiral'a 2 maç ceza verildiği yönündeki haberlerin gerçeği yansıtmadığını açıkladı.

TFF'den yapılan açıklamada, "Bild gazetesi kaynak gösterilerek, 'Merih Demiral'a UEFA tarafından 2 maç ceza verildi' şeklinde yayınlanan haberler gerçeği yansıtmamaktadır. Yarın sabaha kadar savunma süremiz bulunmaktadır." denildi.



SORUŞTURMA AÇILMIŞTI

UEFA, A Milli Futbol Takımı'nın 2024 Avrupa Şampiyonası son 16 turunda Avusturya'yı 2-1 yendiği maçta "uygunsuz davranışlarda bulunduğu iddiasıyla" Merih Demiral ile ilgili soruşturma açmıştı.

DMM: İDDİALAR DOĞRU DEĞİLDİR

Dezenformasyonla Mücadele Merkezi, "Bazı basın yayın organlarında yer alan, “UEFA, Merih Demiral'a 2 maç men cezası verdi.” iddiası doğru değildir." şeklinde bir açıklama yaptı.

Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR