Yunus Yıldırım'la ilgili bomba bir iddia daha!

Türkiye'de futbol gündemine adeta "Yıldırım" düştü... Spor Toto Süper Lig'in lideri Fenerbahçe'nin konuk olduğu Sivas deplasmanında verdiği kararlarla maçın önüne geçen hakem Yunus Yıldırım çok tartışıldı.

ABONE OL
GİRİŞ 11.02.2014 06:00 GÜNCELLEME 11.02.2014 07:33 Fenerbahçe
Yunus Yıldırım'la ilgili bomba bir iddia daha!

Maçın 10. dakikasında Yıldırım'ın penaltıyı atlamasının ardından tüm Sarı-Lacivertliler adeta çılgına döndü. Ardından da Egemen'i oyundan atan Yıldırım'ın bu kararından çok kısa bir süre önce başarılı stoperle çok ilginç bir olay yaşadığı ortaya çıktı.

'BEN NE YAPTIM HOCAM'

Yunus Yıldırım'ın, bir pozisyonun ardından Egemen'in yanına giderek, "Hareketlerine dikkat et. Gözüm üzerinde. Yardımcı hakeme söyledim o da seni izliyor" dedi. Bunun üzerine henüz o dakikaya kadar faul dahi yapmayan Egemen Korkmaz, oldukça şaşırırken hakeme dönüp, "Ben ne yaptım hocam? Neden beni uyardınız" dedi.

Yunus Yıldırım ise, Egemen'e cevap vermeyerek oradan uzaklaştı. Bu olaydan çok kısa bir süre sonra ise hakem Yıldırım, faul olup olmadığı bile tartışılan pozisyonda önce Egemen'e önce sarı kart çıkardı.

Oyuncunun daha sonra itirazı üzerine direkt kırmızı kart çıkaran Yunus Yıldırım Fenerbahçe'yi 10 kişi bıraktı.

EGEMEN AĞLAYARAK ÖZÜR DİLEDİ

Tartışmalı Sivasspor maçında kırmızı kart gören ve oyundan atılan Egemen Korkmaz soyunma odasında büyük üzüntü yaşadı. Egemen, arkadaşları soyunma odasına geldiğinde "Sizi yalnız bıraktığım için hepinizden özür dilerim" dedi. Arkadaşları Egemen'i teselli ederken başarılı stoper "Ama ben hiçbir şey yapmadım. Hem faul yapmadım hem de ağzımdan kötü bir söz çıkmadı. Yine de sizleri yanlız bıraktığım için özür dilerim" dedi.

Egemen bu konuşmayı yaparken gözleri dolarken arkadaşları oyuncuyu teselli ederek, "Bu futbol, böyle şeyler hepimizin başına gelebilir, biz bir takımız. Sen üzülme" şeklinde konuştular.

KAYNAK : Habertürk