Aziz Yıldırım'ın ilk hedefi: Mehmet Ali Aydınlar!

Aziz Yıldırım, 5 Ekim'de sonucu açıklanacak davanın ardından UEFA ve TFF'nin yanı sıra Mehmet Ali Aydınlar'la da hesaplaşmaya hazırlanıyor.

ABONE OL
GİRİŞ 22.09.2015 11:46 GÜNCELLEME 22.09.2015 11:49 Fenerbahçe
Aziz Yıldırım'ın ilk hedefi: Mehmet Ali Aydınlar!

Mehmet Can Belören / Haber7

5 Ekim'e ertelenen şike davasında aklanacağı duyumunu alan Aziz Yıldırım avukatlarına talimatı verdi. Sar-Lacivertliler UEFA'ya 50 milyon avro, Türkiye Futbol Federasyonu'na ise 30 milyon avroluk dev bir tazminat davası açacak.

Daha önce 1 yıl TFF tarafından 2 yıl ise UEFA tarafından Avrupa kupalarına katılma hakkı elinden alınan Fenerbahçe'de açılacak davaların ön hazırlığı yapıldı. Yaklaşık iki aydır bu davalar üzerinde duran Aziz Yıldırım avukatlarıyla yaptığı çalışmalarda UEFA ve TFF'yi zor duruma düşürecek bir çok dosya hazırladı.

En büyük bombayı Aydınlar ile patlatacak!

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım'ın da aralarında bulunduğu 6 sanığın aklanmasının ardından bir basın toplantısı düzenlemeyi düşünen Başkan Yıldırım'ın en büyük bombayı Mehmet Ali Aydınlar üzerinden patlatacağı öğrenildi.

Şike davası sürecinin henüz başlarında "Durum çok vahim. Fenerbahçe kesin ceza alacak. Eğer almazsa, Fenerbahçe'nin 45 milyon avro olduğu ileri sürülen zararını cebimden ödeyeceğim" diyen Aydınlar'a bu sözü hatırlatılacak. Düzenleyeceği basın toplantısınında tüm Türkiye önünde Mehmet Ali Aydınlar'a çağrıda bulunmaya hazırlanan Aziz Yıldırım, ünlü iş adamından bu sözünü yerine getirmesini isteyecek.