Pereira: Caner'in saygısızlığı sadece bana değil!

Fenerbahçe Teknik Direktörü Vitor Pereira, Galatasaray maçının kadrosuna almadığı Caner Erkin ile ilgili açıklamada bulundu.

ABONE OL
GİRİŞ 13.04.2016 19:07 GÜNCELLEME 13.04.2016 19:07 Fenerbahçe
Pereira: Caner'in saygısızlığı sadece bana değil!

Maç öncesi toplantıda ilk 11'de olmadığı için hocasına tepki gösteren Caner Erkin'in kadroya alınmadığı kulüp tarafından açıklanmıştı.

Derbi öncesi yayıncı kuruluşa konuşan Pereira konu hakkında şu ifadeleri kullandı;

"Aslında oyuncumuz sadece bana değil takıma saygısızlık yaptı. Vermiş olduğu kararlara saygısızlık yaptı. İlk 11'de değildi. Daha sonra takımın yanında olmama kararı verdi. Kulübü savunmama düşüncesi oluştu. Sadece kendini düşündüğünü gördük. Bana bir şey yapmadı ancak toplantının ardından böyle bir tepki gösterdi. Bu konu sadece bana yapılan bir saygısızlık değil. Takımı düşünmek zorundayız. Kendimizi düşüneceğimiz bir dönemde değiliz.  Egoist davranışlarla kendimizi düşüneceğimiz bir dönemde değilid.z Bu akşam oyuncularımın en iyi şekilde mücadele edeceklerine inanıyorum. Herkese iyi bir cevap vermek istiyoruz."