Fenerbahçe yeni transferi İstanbul'da!

Fenerbahçe, Tottenham'dan Vincent Janssen'i kiraladığını resmen duyurdu. Oyuncu, bugün 12.30 sularında Atatürk Havalimanı’na indi.

ABONE OL
GİRİŞ 08.09.2017 13:54 GÜNCELLEME 08.09.2017 14:01 Fenerbahçe
Fenerbahçe yeni transferi İstanbul'da!

Fenerbahçe Kulübü, Tottenham Hotspur'dan Vincent Janssen'in transferini resmen açıkladı.

23 yaşındaki futbolcu, geçen sezon 27 maçta 2 gol, 2 asistle oynamıştı. Tottenham geçen sene Janssen'i AZ Alkmaar'dan gol kralı unvanıyla 22 milyon euroya transfer etmişti. 



İstanbul'a geldi!

Vincent Janssen’i taşıyan uçak bugün saat 12.30 sularında Atatürk Havalimanı’na indi.  İlk açıklamalarını FB TV’ye yapan Vincent Janssen, “Öncelikle çok mutluyum. Böyle bir fırsat gelir gelmez, buraya gelmek istedim. Benim için çok iyi bir fırsat olduğunu düşünüyorum” dedi.



Taraftara da mesaj veren Vincent Janssen, “Bu güzel kulübe geldiğim için çok mutluyum. Burada birçok başarı elde etmek için elimden geleni yapacağım” ifadelerini kullandı.
23 yaşındaki golcü oyuncu Vincent Janssen ile görüşmelere İstanbul’da devam edilecek.

Kulüpten yapılan resmi açıklama;

Kulübümüz, Premier League ekiplerinden Tottenham Hotspur ve Hollanda Milli Takımı’nın forvet oyuncusu Vincent Janssen’in kiralanması konusunda, oyuncunun kendisi ve kulübü ile prensip olarak anlaşmaya varmıştır.

23 yaşındaki golcü oyuncu, bugün saat 12:30’da İstanbul Atatürk Havalimanı’na gelecek ve görüşmelere İstanbul’da devam edilecektir.

Kamuoyunun bilgisine sunarız.

FENERBAHÇE FUTBOL A.Ş.