Cocu'ya sert tepki: Seyirci yarım para mı veriyor?

Spor yazarı Mehmet Demirkol, beIN Sports Haber'de yayınlanan beIN Manşet programında gündemi yorumladı.

ABONE OL
GİRİŞ 15.08.2018 14:00 GÜNCELLEME 15.08.2018 16:12 Fenerbahçe
Cocu'ya sert tepki: Seyirci yarım para mı veriyor?

İşte Demirkol'un birbirinden çarpıcı açıklamaları:

Benfica maçı, bütün sezonun finaliydi. Oysa ligde birinci maça da aynı puanı veriyorlar 34'üncü maça da. Dolayısıyla bu maça tam hazır olmak lazımdı. Bu noktada neden hazırlanılamadığını tartışmak lazım. İşe başladınız mı çalışacaksınız. Seyirci maça gelirken yarım para mı veriyor? Hayır. O zaman sizde teknik direktör olarak geldiğiniz andan itibaren tam performans göstereceksiniz. Cocu eleştiriliyor. Aykut Hoca Vardar'a elendi. Bu takım kesinlikle Vardar'a elenmezdi. İkisi arasında çok ciddi fark var.

 

 

"BÖYLE SAÇMALIK OLMAZ"

Bu deplasmanda atılan gol hikayesinin kalkması lazım. Böyle bir saçmalık olmaz. Oyunun bütün heyecanını öldüren bir unsur. Giuliano, zaten net bir orta saha oyuncusu değil ki... Bu adam, daha gole yakın bir oyuncu. Dolayısıyla onun yardımcı santrfor olarak oynaması lazım, orta üçlüyü tamamlaması değil.

Valbuena'nın oyunu bu. İkinci bölgede sürekli topla oynamak istiyor. Adamın oyunu bu. Kötü olduğu için değil ama bu sebepten ötürü Fenerbahçe'de kesilebilecek ilk oyuncu konumunda.

"KUMAŞI İYİ BİR OYUNCU"

Eljif Elmas'tan daha iyisini bekliyordum ama yine de iyi oynadı. Mehmet Topal ile Josef De Souza'dan birinin yerine oynaması gerektiğini düşünüyorum. Zaten kumaşı iyi bir oyuncu.