Fenerbahçe kabus sezonu seriyle bitirdi!

Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig'in 34. ve son haftasında Antalyaspor'u 3-1 mağlup ederek ligi 46 puanla 6. sırada bitirdi.

ABONE OL
GİRİŞ 26.05.2019 20:58 GÜNCELLEME 26.05.2019 21:42 Fenerbahçe
Fenerbahçe kabus sezonu seriyle bitirdi!

Spor Toto Süper Lig'in 34. ve son haftasında Fenerbahçe ile Antalyaspor karşı karşıya geldi. Ülker Stadyumu'ndan oynanan mücadeleyi ev sahibi Fenerbahçe, 3-1'lik skorla kazandı.

Fenerbahçe, 13. dakikada Miha Zajc'ın golüyle öne geçti. Antalyaspor, 33. dakikada Mevlüt Erdinç'in golüyle skoru eşitledi ve ilk yarı bu skorla sona erdi.

Fenerbahçe'yi öne geçiren getiren golü 69. dakikada Eljif Elmas attı. Victor Moses, 90+1. dakikada skoru belirledi.

Bu sonucun ardından Fenerbahçe, ligi 46 puanla 6. sırada bitirdi. Antalyaspor ise 45 puanla 7. sırada sezonu noktaladı.



SEZONU KUPASIZ KAPATTI

Fenerbahçe Futbol Takımı, 2019 yılını kupasız kapattı. Sarı-lacivertli ekip hem ligde hem kupada gösterdiği etkisiz performansla sınıfta kalarak tarihinin en kötü sezonunu yaşadı. 
2018-2019 sezonuna başkan Ali Koç ile yeni bir başlangıç yapan Fenerbahçe’de işler istediği gibi gitmedi. Yeni sezonda Hollandalı Teknik Adam Phillip Cocu ile anlaşan sarı-lacivertliler daha sonra başarısız performansından dolayı Cocu ile yollarını ayırmıştı. Cocu’dan sonra görevi devralan Erwin Koeman ile de beklediğini bulamayan Fenerbahçe yola Ersun Yanal ile devam etti. Sezonun ilk yarısını küme düşme hattında bitiren sarı-lacivertli ekip Türkiye Kupası’nda da beklediğini bulamazken sezonu 6. sırada tamamladı. Sarı kanaryalar gösterdiği bu performansla 2019 yılında futbolu kupasız kapattı. 



FENERBAHÇE 3-1 ANTALYASPOR

STAT: Ülker

HAKEMLER: Halis Özkahya, Volkan Ahmet Narinç, Yusuf Bozdoğan

FENERBAHÇE: Volkan - Isla, Serdar, Sadık, Hasan Ali (Dk.46 İsmail), Jailson, Mehmet Ekici, Eljif, Dirar (Dk.83 Oğuz Kağan), Moses, Zajc (Dk. 68 Mehmet Topal)

ANTALYASPOR: Ferhat - Nazım, Bahadır (Dk. 74 Hakan), Diego, Tarık, Chico, Serdar, Amilton (Dk. 80 Doukara), Harun, Doğukan, Mevlüt (Dk. 75 Armel Drole)

GOL:  Dk. 13 Zajc, Dk. 69 Eljif Elmas, Dk. 90+1 Moses (Fenerbahçe) - Dk. 33 Mevlüt Erdinç (Antalyaspor)

SARI KART: Jailson (Fenerbahçe) - Doğukan Sinik, Diego, Amilton (Antalyaspor)