Ferdi Kadıoğlu'nun gözü Şenol Güneş'te!

A Milli Takım tercihini Türkiye'den yana kullanmak isteyen 20 yaşındaki futbolcu, Şenol Güneş'ten davet bekliyor. Genç yıldız Hollanda'yı seçerse yabancı statüsünde oynayacak.

ABONE OL
GİRİŞ 10.07.2020 12:18 GÜNCELLEME 10.07.2020 12:18 Fenerbahçe
Ferdi Kadıoğlu'nun gözü Şenol Güneş'te!

Türkiye Futbol Federasyonu'nun yeni yabancı kuralı sonrasında Fenerbahçe'de Ferdi Kadıoğlu'nun durumu daha da önem kazandı. Henüz milli forma tercihini yapmayan futbolcu A Milli Takım Teknik Direktörü Şenol Güneş'ten gelecek daveti bekliyor.

Ferdi, Türkiye formasını giyerse yerli statüsünde oynamaya devam edecek. Ancak alt yaşlarda Hollanda adına oynayan 20 yaşındaki oyuncu A Milli Takım'da da bunu gerçekleştirirse yabancı statüsüne geçecek.

Yerli statüsüne geçecek!

Gelecek sezondan itibaren kadroda 14, ilk 11'de 8 şeklinde uygulanacak ve kademeli olarak da düşürülecek yabancı kuralı sonrasında Ferdi'nin bu tercihi Fenerbahçe'yi yakından ilgilendirecek.

Sarı-lacivertli yönetim ve teknik heyet de önemli potansiyeli bulunan genç futbolcunun Türkiye'yi seçmesini istiyor. Teknik Direktör Şenol Güneş'in de Uluslar Ligi maçlarında Ferdi Kadıoğlu'nu A Milli Takım'a davet etmesi bekleniyor.(Sözcü)