Caner Erkin kararı sonrası sürpriz görüşme!

Caner Erkin'in hafta sonuna kadar takımdan ayrı çalışmasına karar verilmesinin ardından antrenmanda Erol Bulut, Emre Belözoğlu ve Gökhan Gönül arasında bir görüşme yapıldı.

ABONE OL
GİRİŞ 02.03.2021 17:43 GÜNCELLEME 02.03.2021 17:43 Fenerbahçe
Caner Erkin kararı sonrası sürpriz görüşme!

Fenerbahçe'de Caner Erkin'in hafta sonuna kadar takımdan ayrı çalışmasına karar verilmesinin ardından antrenmanda Erol Bulut, Emre Belözoğlu ve Gökhan Gönül arasında yapılan görüşme dikkat çekti.

İkili uzun bir süre konuşurken ardından Gökhan Gönül, Bulut ve Belözoğlu'nun yanına geldi.

Fenerbahçe'de Caner Erkin'in hafta sonuna kadar takımdan ayrı çalışmasına karar verilmesinin ardından kısa bir süre geçtikten sonra sarı lacivertli kulüpte Gökhan Gönül'ün Erol Bulut ve Emre Belözoğlu ile görüşmesi dikkat çekti.

''CANER YOKSA GÖKHAN VAR''

Fenerbahçe'nin antrenmanında çekilen bu fotoğraf, sosyal medyada ''Caner Erkin yoksa Gökhan Gönül var'' şeklinde yorumlandı.

Samandıra Can Bartu Tesisleri'nde teknik direktör Erol Bulut yönetiminde bir bölümü basın mensuplarına açık gerçekleştirilen antrenmana, disiplinsiz davranışları sebebiyle Caner Erkin katılmamıştı. Caner Erkin'in Antalyaspor ve Konyaspor maçlarında da forma giymeyeceği belirtiliyor. (Hürriyet)