Fenerbahçe'nin imzaya yakın olduğu iki teknik adam!

Fenerbahçe'de Başkan Ali Koç'un görüştüğü teknik adamlar arasında Sanchez Flores ve Luis Castro isimleri en güçlü adaylar olarak öne çıktı.

ABONE OL
GİRİŞ 19.06.2021 14:44 GÜNCELLEME 19.06.2021 14:44 Fenerbahçe
Fenerbahçe'nin imzaya yakın olduğu iki teknik adam!

    
Haber7 Spor Servisi

Fenerbahçe'de teknik direktör arayışları tüm hızıyla devam ederken Ali Koç'un görüşmelerde mesafe kaydettiği iki teknik adamın Quique Sanchez Flores ve Luis Castro olduğu öğrenildi.



Quique Sanchez Flores bekletiliyor

İki teknik adamla uzun süredir görüşme halinde olduğu öğrenilen Ali Koç, Quique Sanchez Flores'le büyük ölçüde anlaştı. Sarı-Lacivertliler, tecrübeli teknik adamı diğer adayların durumuna göre beklemeye aldı. Fenerbahçe, Flores'e 1+1 yıllık teklif sunarken, uzun süredir boşta olan İspanyol çalıştırıcı sözleşmeye onay verdi.



Luis Castro 4 yıllık sözleşme istiyor

Listedeki diğer isimlerden biri olan Luis Castro'nun tekliften sonra süre istediği kulüp yapısını öğrenmek için araştırma yaptığı kaydedildi. Fenerbahçe'nin teklifine mali açıdan olumlu yaklaşan Castro, kulübün alt yapısı ve tesisleri hakkında rapor istedi. Portekizli teknik adamla ilgili en büyük sorunun ise Fenerbahçe'nin 1+1 yıllık teklifi olduğu öğrenilirken tecrübeli hocanın 4 yıllık bir sözleşme istediği belirtildi.