İngiliz takımları Osayi için sıraya girdi!

Fenerbahçe'nin performansı arttıkça oyuncularının da yıldızı parlıyor. Avrupa takımlarının scoutları Kadıköy yollarını aşındırmaya başladı. İngiliz futbolcu Osayi, Premier Lig'in yakın takibine girdi.

ABONE OL
GİRİŞ 19.04.2022 10:01 GÜNCELLEME 19.04.2022 23:03 Fenerbahçe
İngiliz takımları Osayi için sıraya girdi!

Fenerbahçe'nin ligdeki yükselişi sürerken, performansı artan oyuncularla ilgili transfer dedikodularının da ardı arkası kesilmiyor.

Kim Min-Jae, Crespo, Arda Güler ve Szalai gibi isimler için ünlü takımların scoutları Kadıköy yollarını aşındırırken, Bright Osayi-Samuel de yükselen formuyla radara girdi.

Fenerbahçe'ye geçtiğimiz sezon devre arasında Queens Park Rangers takımından transfer olan kanat oyuncusu, ülkesinde dikkat çekmeye başladı. İngiliz futbolcunun son Göztepe maçında da Premier Lig ekipleri adına çalışan scoutlar tarafından izlendiği öğrenildi.

KARTAL DÖNEMİNİN VAZGEÇİLMEZİ OLDU

Osayi-Samuel'in özellikle sağ bekte artan performansı oyuncunun piyasasını oluşturdu. Atletik özellikleri ile öne çıkan 24 yaşındaki futbolcu, devamlılığıyla da tam not aldı. Takip altında olmasına rağmen Fenerbahçe'ye henüz oyuncuyla ilgili bir teklif gelmedi. Ancak başka isimler beklenirken sürpriz şekilde Bright sarı-lacivertlilerden ilk satılacak isim olabilir.

Pereira döneminde kanat beke dönüştürülen oyuncu, İsmail Kartal döneminde çoğunlukla sağ bekte kullanıldı. İngiliz kanat oyuncusu, 13 maçlık İsmail Kartal döneminde, ligdeki maçların tamamında 11 oynayan tek isim olma özelliği taşıyor.

KAYNAK : Sabah