Fenerbahçe’de başarının sırrı: JİT

Fenerbahçe'de teknik ekibin sıra dışı çalışma şekli dikkat çekiyor. Oyuncuların telefonlarına her maç öncesi rakip analizleri giderken, başarının sırrı 'JİT' (Jesus İstihbarat Teşkilatı) olarak adlandırılıyor.

ABONE OL
GİRİŞ 26.09.2022 12:17 GÜNCELLEME 26.09.2022 12:20 Fenerbahçe
Fenerbahçe’de başarının sırrı: JİT

Sözcü gazetesinin haberine göre, lige fırtına gibi giren ve gol rekorlarına göz diken Fenerbahçe'de Jorge Jesus'un liderliğindeki teknik kadronun çalışma şekli, istihbarat çalışmalarını aratmıyor! Sarı-lacivertlilerin başarısının perde arkasında Portekizli hoca ve ekibinin kullandığı teknoloji yatıyor:

Her maç öncesi oyuncuların cep telefonlarına rakip analizleri gidiyor. Muhtemel 11 üzerinden Fenerbahçeli futbolcular, rakip oyuncuların özellikleri ve maçlarda yaptığı aksiyonları görüntülü olarak izleyebiliyor.

Maç analisti Gil Henriques, video analist Rodrigo Araujo ve analist Mehmet Turhan Demir, tribünde görevlendiriliyor. Bu üç isim, kulübede kulaklık takan birinci yardımcı antrenör Joao de Deus'a bilgi aktarıyor.

Sezer Yavuz Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Sezer Yavuz

Editör Hakkında

Sezer Yavuz, 20 Şubat 1994'te İstanbul'da doğdu. İlköğretim ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladıktan sonra Kastamonu Üniversitesi gazetecilik bölümünden mezun oldu. İş hayatına 2017 yılında Anadolu Ajansı'nda başladı. 9 Temmuz 2020 yılından itibaren Haber7.com'da çalışmaya devam etmektedir.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR