Al-Nassr'de yabancı sınırı doldu! Fenerbahçe'ye gün doğdu

Cristiano Ronaldo'yu transfer eden Al-Nassr'de yabancı kontenjanı doldu. Bu gelişme Fenerbahçe taraftarını heyecanlandırdı.

ABONE OL
GİRİŞ 06.01.2023 09:54 GÜNCELLEME 06.01.2023 10:10 Fenerbahçe
Al-Nassr'de yabancı sınırı doldu! Fenerbahçe'ye gün doğdu

Portekizli süperstar Cristiano Ronaldo, görkemli imza töreniyle resmen Al Nassr'ın oyuncusu olurken sürpriz bir gelişme yaşandı.

Kadrosunda David Ospina, Alvaro Gonzalez, Ghislain Konan, Luiz Gustavo, Pity Martinez, Jaloliddin Masharipov ve Vincent Aboubakar'ı bulunduran Al Nassr'ın Cristiano Ronaldo transferi sonrası yabancı oyuncu kontenjanı doldu.

Ronaldo için Aboubakar'la yollar ayrılacak!

Ronaldo'yu sahada görmek için sabırsızlanan Al-Nassr, 37 yaşındaki yıldızın maçlara çıkabilmesi için bir yabancı oyuncusu ile yollarını ayırmak zorunda.

Takımın yıldızlarından olan Vincent Aboubakar, Fenerbahçe'nin en önemli transfer hedeflerinden biriydi.

Ronaldo'nun gelmesiyle birlikte kulübün Kamerunlu golcünün ayrılığına onay vermeye hazırlandığı iddia ediliyor.

Aboubakar'la prensipte anlaşıldığı iddia edildi!

Sarı-Lacivertliler'in Aboubakar ile prensip anlaşmasına zaten vardığı aktarılıyor. Yönetimin tecrübeli forveti satın alma opsiyonuyla kiralamak istediği gelen haberler arasında.

Aboubakar'ı geçen sezon bonservis bedeli ödemeden kadrosuna katan Al-Nassr'ın bu teklife olumlu yaklaşma ihtimali var.

Sezer Yavuz Haber7.com - Spor Editörü

Editör Hakkında

Sezer Yavuz, 20 Şubat 1994'te İstanbul'da doğdu. İlköğretim ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladıktan sonra Kastamonu Üniversitesi gazetecilik bölümünden mezun oldu. İş hayatına 2017 yılında Anadolu Ajansı'nda başladı. 9 Temmuz 2020 yılından itibaren Haber7.com'da çalışmaya devam etmektedir.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR