Fenerbahçe'ye Wilfred Zaha'dan kötü haber!

Fenerbahçe'nin transfer listesinde bulunan ve kadrosuna katmayı çok istediği Wilfred Zaha'nın, Al-Nassr ile anlaşmaya vardığı iddia edildi.

ABONE OL
GİRİŞ 06.06.2023 20:47 GÜNCELLEME 06.06.2023 20:47 Fenerbahçe
Fenerbahçe'ye Wilfred Zaha'dan kötü haber!

Süper Lig'de derbide Galatasaray'a 3-0 mağlup olan Fenerbahçe'ye bir süredir transferi için peşinde olduğu Wilfred Zaha'dan kötü haber geldi.

Al Nassr'a gidiyor

Suudi Arabistan basınından Ar-Riyadiyah'ın haberine göre; Premier Lig ekibi Crystal Palace ile sözleşmesi sona eren Wilfred Zaha, Cristiano Ronaldo'nun da formasını giydiği Al Nassr ile anlaşma sağladı.

Haberde, Zaha'nın bu tercihinde dünyaca ünlü Portekizli süperstar Cristiano Ronaldo'nun Al Nassr'da oynamasının etken olduğu vurgulandı.

Bu sezon Crystal Palace formasıyla 27 lig maçına çıkan 30 yaşındaki Fildişi Sahilli oyuncu, bu maçlarda 7 gol 2 asist kaydetti.

Yıldız futbolcu, Fenerbahçe'nin yanı sıra Avrupa'dan Atletico Madrid ve Chelsea gibi takımların da listesinde yer alıyordu.

Osman Kocaer Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da spor editörü olarak çalışmaya devam etmektedir.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR