Ezeli rakibi ilgileniyordu! F.Bahçe oyuncuyla söz kesti

Fenerbahçe, Galatasaray'ın da kadrosuna katmak istediği milli futbolcu Mert Müldür'le anlaşma sağladı. Sarı-lacivertli ekip, Sassuolo ile de temaslarını arttırdı.

ABONE OL
GİRİŞ 28.06.2023 23:42 GÜNCELLEME 28.06.2023 23:58 Fenerbahçe
Ezeli rakibi ilgileniyordu! F.Bahçe oyuncuyla söz kesti

Teknik direktörlük görevine İsmail Kartal'ı getirerek bu konuyu nihayete erdiren Fenerbahçe, yeni sezonun transfer çalışmaları kapsamında sürpriz bir isimle daha el sıkıştı.

Fenerbahçe, ezeli rakibi Galatasaray'ın transfer gündeminde yer alan ve yıllardır hemen hemen her transfer döneminde dört büyüklerin gündemine gelen Mert Müldür için devreye girdi. Sarı-lacivertli ekibin oyuncunun transferinde büyük mesafe kat ettiği öğrenildi. 



OYUNCUYLA  ANLAŞMA TAMAM

beIN SPORTS'un haberine göre Fenerbahçe, Mert Müldür ile her konuda anlaşma sağladı. Milli oyuncuyla söz kesen Sarı-lacivertlilerin Sassuolo ile temaslarını sıklaştırdığı kaydedildi.

Çok yönlü bir oyuncu olan ve görev aldığı mevkilere çabuk uyum sağlayan 24 yaşındaki Mert Müldür'ün, Sassuolo ile 1 senelik daha kontratı var.

Geride bıraktığımız sezonda yaşadığı sakatlıkların etkisiyle forma şansı bulmakta zorlanan milli futbolcu ligde sadece 2 maça çıkabildi. Daha önce Türkiye'ye transferi konusunda tutucu bir tavır sergileyen Mert, ritim yakalamak ve kendini yeniden kanıtlamak için İstanbul'a gelmeye sıcak bakıyor.

Mert Müldür, şu sıralar tatil için Türkiye'de bulunuyor.

Osman Kocaer Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da spor editörü olarak çalışmaya devam etmektedir.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR