Fenerbahçe'nin Avrupa'da rakibi yok!

17'de 17 yapan Kanarya, oynadığı tüm resmi maçları kazanan tek takım olarak Avrupa'nın da zirvesinde. Ulusal ligler düzeyinde ise en uzun galibiyet serisi yakalayan iki takım var; PSV ve F.Bahçe.

ABONE OL
GİRİŞ 24.10.2023 12:33 GÜNCELLEME 24.10.2023 15:07 Fenerbahçe
Fenerbahçe'nin Avrupa'da rakibi yok!

Hatayspor'u 4-2 mağlup eden ve çılgın bir seriye imza atan F.Bahçe, Süper Lig'de ilk 9 maçı kazanan tek takım olarak tarihe geçti. 27 puanla zirveye yerleşen İsmail Kartal'ın öğrencileri, Konferans Ligi'ndeki performansıyla da parmak ısırtıyor.

Avrupa'da oynadığı 8 maçtan da galip ayrılan Sarı Kanarya, galibiyet serisini Hatay karşılaşması ile 17'ye taşıdı. Süper Lig'in lideri olan Kadıköy ekibi, Avrupa'nın da zirvesine oturdu.

Şu anda Avrupa'da oynadığı tüm resmi maçları kazanan tek takım Fenerbahçe. Ulusal ligler bazında ise PSV tek rakip. Hollanda Ligi'nde oynadığı 9 maçı da kazanan PSV, şu anda Sarı-Lacivertliler'le birlikte en uzun galibiyet serisi yakalayan iki takımdan biri.

Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR