Fenerbahçe'den transfer kararı! İngiliz basını doğruladı

6 numaraya takviye yapmak isteyen Fenerbahçe, Arsenal'in yıldız ismi Thomas Partey için harekete geçti. İngiliz basını da Fenerbahçe'nin transfer girişimlerini doğruladı.

ABONE OL
GİRİŞ 08.11.2023 11:16 GÜNCELLEME 08.11.2023 11:31 Fenerbahçe
Fenerbahçe'den transfer kararı! İngiliz basını doğruladı

Sezon başında 6 numara transferini gerçekleştiremeyen Fenerbahçe, devre arasında bu sorunu çözmeye kararlı.

Hem Avrupa'da hem de ligde şampiyonluğu hedefleyen sarı-lacivertlilerin kadrosuna katmak istediği isim ise; Arsenal'in Ganalı yıldızı Thomas Partey...

İngiliz basını da bu transfer harekatını doğruladı 30 yaşındaki oyuncunun ocak ayında Arsenal'den ayrılacağını duyuruldu.

İKİ EZELİ RAKİP İSTİYOR

Ada'nın önde gelen haber sitelerinden olan "teamtalk", Fenerbahçe ile Galatasaray'ın Partey'yi kadrosuna katmak istediğini yazdı.

Haberde; iki takımın da Arsenal'e ne kadar bonservis bedeli önerdiğine dair bir bilgi paylaşılmadı.

Fenerbahçe, Fred'in yanına, Galatasaray ise Torreira'nın yanına Partey'yi almak istiyor. Ganalı ön liberonun İngiliz ekibiyle 2025'e kadar sözleşmesi var.

Arsenal, 2020'de Partey için Atletico Madrid'e 50 milyon euro bonservis ödedi. Londra ekibiyle 104 maça çıkan Partey, 5 gol 4 asist üretti.

Sezer Yavuz Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Sezer Yavuz

Editör Hakkında

Sezer Yavuz, 20 Şubat 1994'te İstanbul'da doğdu. İlköğretim ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladıktan sonra Kastamonu Üniversitesi gazetecilik bölümünden mezun oldu. İş hayatına 2017 yılında Anadolu Ajansı'nda başladı. 9 Temmuz 2020 yılından itibaren Haber7.com'da çalışmaya devam etmektedir.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR