Oyunu tepki çekmişti! Fenerbahçe'de Miha Zajc kararı

Fenerbahçe'de bu sezon istenilen performansın oldukça uzağında bir görüntü çizen Miha Zajc'ın devre arası gönderilmesi gündeme geldi.

ABONE OL
GİRİŞ 14.11.2023 11:04 GÜNCELLEME 14.11.2023 11:06 Fenerbahçe
Oyunu tepki çekmişti! Fenerbahçe'de Miha Zajc kararı

Oynadığı son üç maçta galibiyet alamayan ancak yoluna emin adımlarla devam eden Fenerbahçe'de Fred'in sakatlığı, orta sahanın çökmesine neden oldu.

Bu süreçte forma şansı bulan Miha Zajc, yeterli performansı sergileyemediği için sosyal medyada çok eleştirildi.

Sezon başında deneyimli orta saha oyuncusunun takımda kalmasını çok isteyen İsmail Kartal'ın da verilen şansları iyi kullanamadığı için Zajc'ın üstünü çizdiğini belirtildi.

Teklifler değerlendirilecek

Öte yandan ara transferde orta sahaya takviye yapmayı planlayan yönetim, Zajc için gelecek olan teklifleri değerlendirmeyi düşünüyor.

12 maçta şans buldu

Bu sezon Fenerbahçe formasıyla şu ana kadar 12 resmi maça çıkan Miha Zajc, bu karşılaşmaların 8'inde ilk 11'de yer aldı. Toplam 747 dakika sahada kalan 29 yaşındaki Slovenyalı orta saha, 2 golle skora etki edebildi.

Osman Kocaer Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da spor editörü olarak çalışmaya devam etmektedir.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR