Fenerbahçe, Zajc için o ülkeden teklif bekliyor

Fenerbahçe, yaz transfer döneminde sözleşme yenilediği Miha Zajc, için İtalyan takımlarından teklif bekliyor.

ABONE OL
GİRİŞ 20.11.2023 15:30 GÜNCELLEME 20.11.2023 15:54 Fenerbahçe
Fenerbahçe, Zajc için o ülkeden teklif bekliyor

Fenerbahçe, sezon başında İsmail Kartal’ın ısrarıyla sözleşme yenilediği Sloven orta saha oyuncusu Miha Zajc'la kontrat uzatmıştı. Ancak Zajc, şu ana kadar beklentileri karşılayamadı.

Ocak ayında bu bölgeye bir transfer yapmayı planlayan sarı-lacivertliler, yabancı kontenjanı dolu olduğu için Zajc’ı da elden çıkarmaya sıcak bakıyor.



Teklif bekleniyor

29 yaşındaki oyuncuya daha önce Empoli ve Genoa formalarını giydiği İtalya Ligi’nden ilgi var ancak henüz resmi teklif gelmedi. Yönetim, teklif olması halinde bunu değerlendirebilir.

Geçtiğimiz 2 sezon boyunca takımın önemli isimlerinden biri olan Zajc, bu sezon öncesi kontrat meseleleri yüzünden kampa katılmamıştı.

Fiziksel olarak takımın gerisinde kalan deneyimli oyuncu, 12 maçta 2 gol atarak takıma katkı sağlasa da performansıyla eleştirilerin odağında yer aldı.

Osman Kocaer Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da spor editörü olarak çalışmaya devam etmektedir.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR