Fenerbahçe'de Mert Hakan ve İrfan Can kararı!

Fenerbahçe, sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan Mert Hakan ve 2025’e kadar kontratı bulunan İrfan Can Kahveci’yle nikah tazeliyor. .

ABONE OL
GİRİŞ 28.03.2024 16:38 GÜNCELLEME 28.03.2024 16:38 Fenerbahçe
Fenerbahçe'de Mert Hakan ve İrfan Can kararı!

Fenerbahçe'de tüm camia 2 Nisan'daki genel kurula odaklansa da yönetim, bir yandan da transfer çalışmalarına devam ediyor. Önceliği iç transfere veren sarı- lacivertliler, bu sezon İsmail Kartal'la birlikte yeniden çıkışa geçen iki yıldızı; Mert Hakan Yandaş ve İrfan Can Kahveci'yle sözleşme uzatmak için görüşmelere başladı. Kontratı sezon sonunda bitecek olan Mert Hakan'a 30 milyon TL'den 3 yıllık yeni sözleşme teklif edecek.

İMZALARI ATIYORLAR

29 yaşındaki oyuncunun pazarlık dahi yapmadan bu teklifi kabul edeceği gelen bilgiler arasında... Geçen sezon ıslıklanan ancak bu sene kariyer sezonunu yaşayan İrfan Can Kahveci'nin de 2025'te bitecek olan sözleşmesi 2028'e uzatılacak. Yönetimin senelik 15 milyon TL kazanan oyuncuya 50 milyon TL önereceği belirtildi. İrfan'ın da teklife sıcak baktığı kaydedildi. İki futbolcu da kısa süre içinde yeni mukaveleye imza atacak.

KAYNAK : Fotomaç
Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR