İsmail Kartal, Livakovic ile özel görüştü

Trabzonspor - Fenerbahçe maçında yaşanan olaylar nedeniyle morali bozuk olan ve sarı lacivertli takımdan ayrılmak istediği iddia edilen Dominik Livakovic ile İsmail Kartal'ın bir görüşme gerçekleştirdiği ileri sürüldü.

ABONE OL
GİRİŞ 29.03.2024 15:25 GÜNCELLEME 29.03.2024 15:25 Fenerbahçe
İsmail Kartal, Livakovic ile özel görüştü

Fenerbahçe'nin Trabzonspor'u deplasmanda 3-2 yendiği maçtan sonra çıkan olaylar sırasında sahaya giren bir taraftar tarafından darp edilen Hırvat kaleci Dominik Livakovic, milli takım kampından dönerek sarı lacivertli takıma katıldı.

Sözcü Gazetesi'nin haberine göre; Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, morali bozuk olan Livakovic ile bir görüşme gerçekleştirdi.

İsmail Kartal'ın, Hırvat eldivenden yaşananları bir kenara bırakmasını ve sadece sahaya odaklanmasını istediği, yöneticilerin gerekeni yapacağını anlattığı belirtildi.

Haberde Livakovic'in ise sezonu Fenerbahçe'de tamamlayıp gelecek yaz gelen teklifleri değerlendirmeyi düşündüğü iddia edildi.

Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR